Gode råd til udendørs middagslur

Traditionen tro sover danske børn ofte udenfor, når de skal have en middagslur. Er dette muligt i de kolde vintermåneder? Vi vil i dette indlæg give gode tips til, hvad der er vigtigt at huske, når vi nærmer os den kolde tid.

Skal børn sove ude i efterår- og vintermånederne?
I udlandet synes de, at vi danskere er skøre, når vi lader børnene sove udendørs. Frisk luft giver røde kinder, og samtidig undgår man en masse bakterier. De små børn skal vi være mere forpasselige med, da de ikke kan tåle at få fugt ned i lungerne. Derudover skal børn ikke sove ude ved -10 grader, eller hvis dit barn allerede er syg. Nedenfor giver vi dig en guide til påklædning og tilbehør til middagsluren, når temperaturen falder.

1. Isolerende barnevogne
Der findes mange gode og sikre barnevogne, som har en god isolering i bunden. Dette er godt til de koldere vintermåneder. Derudover bør barnevognen stå i læ, så regn og slud ikke kommer direkte på dit barn.

2. Tøj til skiftende temperatur
Det inderste lag tættest på kroppen er utrolig vigtigt, når det gælder temperaturregulering. Her vil Merinould være et godt bud, da det kan ændre sig efter dit barns kropstemperatur, så barnet hverken sveder eller fryser.

3. Varme køreposer
Med en kørepose behøver dit barn ikke have en masse overtøj på, da den også giver varme og er isoleret. Du skal selvfølgelig tjekke dit barns temperatur, ved at mærke i nakken, og derefter vurdere. Køreposer er behagelige at putte i og er nemme at få dit barn ind, og kan anvendes i alt slags vejr.

Derfor er det hyggeligt at sove ude
Alle disse faktorer hjælper dit barn til at få en behagelig søvn udenfor. Det bliver aldrig kedeligt at gå sig en hyggelig efterårstur med barnevognen og der findes da ikke en bedre måde at falde i søvn på. Dette giver jer en hyggelig tid sammen i det fri, og dit barn kan derefter nyde en god søvn med frisk luft i kinderne.

Her har vi samlet en kollage med lækre nyheder og barnevogne i høj kvalitet, som vi anbefaler til en god middagslur.

Kollage-middagslur-2.jpg

1. Beemoo Classic Barnevogn 2. Joha Sparkedragter Uld-blend 3. Padwico 850 Babyalarm
4. Petite Chérie Kørepose Fleur 5. Nordlys Kørepose Lammeskind

Få hjælp til at vælge præcis den kørepose, der matcher jeres behov! Læs vores store køreposeguide her.

______________________

sundhedsplejersken.dk
www.netsundhedsplejerske.dk