Sådan vælger du en god kørepose

Køreposer er superskønt tilbehør til barnevognen, som holder dit barn varm og tør i de kolde måneder. I dagens indlæg taler vi om, hvad en kørepose er, hvorfor de er nødvendige og hvad du bør tænke på, inden du køber en.

Det er så hyggeligt at ligge og putte i en varm pose, når det er koldt udenfor. Det smarte ved køreposer er også, at små børn ikke nødvendigvis behøver at have overtøj på, når de skal sidde i vognen. Det gør situationer som bleskift eller spisetid meget nemmere.

Hvilken kørepose skal du så vælge? Der findes et hav af forskellige materialer, modeller og størrelser, så det betaler sig at overveje følgende spørgsmål, inden du vælger.

Hvordan er min barnevogn?
Alle køreposer har forskellige størrelser, du skal derfor vurdere, om du vil anvende den i en siddedel, en liggedel, eller måske begge? Det er altid en fordel at teste køreposen i din egen barnevogn, så du er sikker på at få den, som passer til netop dit behov.

Hvilken størrelse passer til mit barn?
Der findes særlige minikøreposer til babyer, som også kan bruges til autostolen, hvis du ønsker. Køreposer i normalstørrelse passer også til helt små børn, og er gode hvis du har en mellemstor barnevogn eller duovogn. Hvis køreposen er for stor, kan den komme til at fylde for meget i vognen, så der bliver mindre plads til dit barn, eller hvis den er for lille, kan dit barn ikke bevæge sig ordentligt i den.

Hvilke funktioner skal køreposen have?
Tjek hvilken seletype der er i din barnevogn, hvis køreposen skal bruges i siddedelen skal der nemlig være de korrekte åbninger til selen (mange vogne har en fempunktsele). Mange køreposer er udstyret med et skridsikkert materiale på bagsiden, så de sidder godt fast.

Hvornår skal jeg bruge køreposen?
Endnu et vigtigt spørgsmål er, at du overvejer hvornår, du skal anvende køreposen. Skal den være tyk, nem at montere, eller skal den bare give en let varme på de kølige dage? Disse spørgsmål giver dig nogle konkrete svar på, hvilket materiale, størrelse og funktioner, den skal have for at opfylde dine behov.

🍂❄

Køreposer skal selvfølgelig være praktiske, men de må også gerne have smukke farver og fine detaljer.

Vi har samlet de fineste nyheder fra Petite Chérie, som passer til de fleste vogne. Køreposerne er foret med varmende fleece, med en vind- og vandafvisende yderside, dobbelt lynlås, skridsikkert materiale og plads til 5-punktssele. Samtidig giver de lækre køreposer ekstra pift til vintergåturen!

Petite Chérie

Åkpåsar petite cherie 1.jpg

1. Petite Chérie Kørepose Juliette Pink 2. Petite Chérie Kørepose Fleur Pink 3. Petite Chérie Kørepose Fleur Black

Åkpåsar petite cherie 2.jpg

4. Petite Chérie Kørepose Juliette Grey 5. Petite Chérie Kørepose Mountain Grey 6. Petite Chérie Kørepose Cutie Grey

Åkpåsar petite cherie 3.jpg

7. Petite Chérie Kørepose Wild Black 8. Petite Chérie Kørepose Wild Green 9. Petite Chérie Kørepose Adventure Green

Åkpåsar petite cherie 4.jpg

10. Petite Chérie Kørepose Amelie Grey/White 11. Petite Chérie Kørepose Amelie Black/White 12. Petite Chérie Kørepose Baby On The Road Black/Gold