3 must-haves til puslepladsen

Den sidste del af graviditeten kan være stressende. ”Har jeg nu husket det hele?” spørger mange mødre sig selv. Derfor hjælper vi her med tre uundværlige ting du får brug for til puslepladsen, når babyen er kommet til verden. 

Inden du går i gang med at handle til din nye pusleplads, er det smart at gøre sig nogle tanker om, hvor det skal placeres. Skal det være på badeværelset, på soveværelset eller måske på børneværelset? Vores erfaring siger, at det kan være en fordel at have adgang til rindende vand, da mange forældre med tiden bliver trætte af at løbe frem og tilbage efter vand. 
Når det er på plads, hvor puslepladsen skal være, kan man gå videre til at tænke over, hvad pladsen skal indeholde. Her kan du få vores input til, hvad en pusleplads skal indeholde: 


Must-have 1: Blespand
Hvorfor en blespand? Jo, ligegyldigt hvor du vælger at placere din pusleplads, så er det rarest for alle, hvis blelugten ikke spreder sig i hele rummet! Der findes af hav af mærker og modeller på markedet, men den som vi gerne vil fremhæve her er UBBI blespand. Med den innovative og helt lugtfrie blespand fra UBBI indkapsles lugten i posen. Man slipper endda for at investere i dyre bleposer, da helt almindelige affaldsposer også kan bruges hvilket både er godt for økonomien og overskuddet! 

UbbI.jpeg

 Billede af: Linnéa Granström 

 UbbI2.jpeg

 

Must-have 2: Puslebord
Med et puslebord får du en god og vigtig plads for dig og din baby. Det optimale puslebord for dig er afhængigt af resten af rummet og dets indretning. Om det er et almindeligt puslebord, en puslekommode eller et ophængt puslebord, som er det optimale valg for dig, ved kun du, men fælles for alle løsninger er, at det er smart at vælge ét med gode opbevaringsmuligheder, da du så vil have både tøj, bleer, klude osv. lige ved hånden.

skötbord.jpg

 
 
Must-have 3: En puslekasse

En puslekasse er et supergodt og næsten uundværligt valg til puslepladsen, da den giver en optimal opbevaring af bleer, vådservietter og salver. Hermed har du orden og system på det allervigtigste, hvilket kan være med til at lette bleskiftet, særligt i stressede situationer. Samtidigt, er en puslekasse nem at tage med på ture og rejser, da du ikke behøver at flytte sagerne over til en taske, men bare du bare kan tage puslekassen med. 

UBBI_blöjstation.jpg