Maria Vestergaard anmelder City Select

Den skønne morblogger Maria Vestergaard har fået vores Baby Jogger søskendevogn med på gåtur i den flotte efterårsskov. Læs hendes ærlige anmeldelse af den praktiske søskendevogn lige her, og husk også at tjekke hendes fine blog!

I søndags drog vi en tur ud i parken for at nyde det flotte efterårsvejr. Begge børn var puttet godt og komfortabelt i vores helt nye karet fra Jollyroom. Jeg kalder den “karet”, fordi den simpelthen er så mange forskellige ting på én gang, at ordene “barnevogn”, “klapvogn” eller “søskendevogn” er for fattige. Den kan nemlig sættes sammen på et utal af måder, og lige nu, hvor lillebror stadig er et lille my, er han placeret i en barnevognskasse og storesøster i et klapvognssæde. Når lillebror bliver ældre, så skifter vi blot barnevognskassen ud med to klapvognssæder. Så smart er den nemlig!

Resc1.jpg Resc4.jpg

Den fine karet også kaldet City Select LUX søskendevogn fra Baby Jogger, som I kan se på billederne, er simpelthen noget af det mest praktiske og anvendelige, jeg nogensinde har haft. Det er pludselig ingen sag at have begge børn med på farten, og så kan den ændres på et utal af måder, så børnene kan vokse med den.

Når jeg er alene hjemme med lillebror om dagen, så sætter jeg blot barnevognskassen der, hvor klapsædet er, og så er det en utrolig god barnevogn, som nemt kan komme rundt i både supermarkeder og byen generelt. Han er altid pakket varmt og komfortabelt i køreposen fra Nordlys, som også kan findes hos Jollyroom. Når spiloppen også skal med på tur, så foregår det enten med klapvognssæde eller ståbræt.

Resc2.jpg Resc5.jpg

Begge børn synes, at det er herligt at være placeret, som I ser på billederne. Lillebror er stadig så lille, at han ikke ønsker den store kontakt med omverdenen. Så det passer ham fint at ligge nederst, hvor han er en smule afskærmet fra verdenen omkring ham. Spiloppen derimod vil gerne kunne se alt, hvad der foregår, men samtidig er hun stadig sådan en tryghedsnarkoman, at det er rart at kunne kigge på mig eller B, når vi kører rundt. Man kan dog også samle kareten på mange andre måder, så hvis jeres børn foretrækker en anden måde at sidde på, så er det også muligt.

Læs mere om Baby Jogger City Select LUX søskendevogn her. Og tjek Marias fine blog her.

Resc6.jpg Resc3.jpg