Aktivitetslegetøj – Til små børn og babyer fra PlayGro

Her finder du stimulerende aktivitetslegetøj til din baby. Jollyroom har et stort udvalg af sjovt aktivitetslegetøj fra kendte varemærker.

PlayGro har babylegetøj til alle lejligheder og ethvert udviklingsstadie, i flot og farverigt design, der tiltaler de små, nysgerrige børn.

Det er en spændende oplevelse for de små, at lade fingre, øjne og mund mærke efter på det kvalitetsfulde legetøj og opdage nye detaljer og herlige konturer. For at legen aldrig skal slutte, fås legetøjet i et stort udvalg af forskellige varianter og former. 

12 resultater.

Aktivitetslegetøj til babyer 0-2 år

Der er knald på, når den lille baby kommer til verden. For os, forældre, er det også lidt af en læreproces, men for det spæde lille menneske er verden bare helt ny og alt er kaotisk. Derfor skal legetøjet også være både sikkert, spændende og lærerigt, og godt babylegetøj, uanset om det er til de nyfødte, de 6 mdr. gamle babyer eller 1 årige tullerumper, ja, det har i heldigvis masser af muligheder for at anskaffe jer.

Babylegetøj i træ er ofte både et sikkert og sundt materiale samt holdbart og sjovt, men aktivitetslegetøj til stativet over aktivitetstæppet, når babyen skal ligge selv, har også masser af mulighed for at inspirere og stimulere både taktilt, visuelt og auditivt. Husk desuden, at som baby giver føle- og høresansen ofte et stærkt input, så legetøj med lyd og musik samt spændende overflader er en stor succes, både hjemme, i barnevognen og i bilen på længere køreture.

Stimulerende babylegetøj i massevis

Man kan selvfølgelig finde alverdens babylegetøj og aktivitetslegetøj til både nyfødte og ældre babyer her på jollyroom.dk. Vi er, i al beskedenhed, Nordens største netbutik for børnefamilien, så hvor ellers? Find en variation af mærker som f.eks. Lamaze, Fisher Price, Fippla, Woodlii og Brio, der laver både klassisk og nyt og spændende legetøj til de mindste.

Du kan også finde en flot og praktisk pusletaske, hele aktivitetstæpper eller smarte kravlegårde og babydyner samt sengerande på vores hylder – og husk vi matcher den billigste pris online med vores prisgaranti, så det er altid bedst at handle hos Jollyroom.