Legeværktøj

Tag ungerne med i haven med legetøjsspande, trillebøre og haveredskaber til børn, eller giv dem legetøj, som ligner mors og fars med save, murerskeer, hammere og alt det andet værktøj, som en rigtig tømrer eller murer skal bruge i sit arbejde. Legeværktøjet er lavet i træ eller plast og det findes til både store og små børn.
48 resultater.

Legeværktøj til børn

Legeværktøj sætter for alvor gang i fantasien, skal der bygges hule i et træ, bores et hul i væggen eller skal cyklen repareres? Så er det frem med værktøjskassen. Der findes værktøjskasser til børn i alle aldre, lige fra smukke træværktøjskasser til de små, og til værktøjskasserne med rigtigt værktøj til de større børn. Lad børnene hjælpe dig med din DIY, de vil elske det, og så bliver børnene de rene ’gør det selv’ eksperter.

Legeværktøj i plast og træ på jollyroom.dk

På Jollyroom vil vi gerne have et varieret udvalg, som kan dække hele familiens behov, også når det gælder legetøj, derfor har vi selvfølgeligt et yderst velassorteret udvalg, både klassiske og moderne legeværktøj, plastik, træ eller rigtigt værktøj. Hos os kan du finde legeværktøj som er batteridrevet fra Bosch og Black and Decker, Woodlii og Sebras smukke træværktøj til de små børn, og Micki’s rigtige værktøjssæt til de større børn– så er der nemlig noget for alle!

Velkommen indenfor i Norden største familiebutik online!