Tænk at sidde i sin egen lille gummibåd, alene eller med venner, og gynge stille på bølgen blå. Vi har både store og små oppustelige gummibåde i alle mulige designs og farver, så find den rigtige båd til børnenes vandleg.
11 resultater.

Gummibåde i børnestørrelse

Danmark er et land med vand alle steder, og når børnene leger ved stranden eller i badebassinet i baghaven, så er en lille gummibåd et spændende legetøj, som kan helt utrolige ting, hvis bare man bruger fantasien. Når børnene er trætte, så er den farverige gummibåd desuden et perfekt sted at ligge og nyde vandets skvulpen. Hvis I har en sø, strand eller et vandløb i nærheden, kan børnene endda kigge på fisk eller fange krabber fra bådens bløde kant.

Lad børnene gøre sig erfaringer med balance, livet på vandet og en spændende verden på havbunden – alt sammen med en farverig og sjov gummibåd, som mor og far let kan sikre og holde styr på, uden at børnenes frie leg og naturaktiviteter bliver begrænset. Et spændende legetøj, som aktiverer og lærer barnet om verden på en let og overskuelig måde.

Praktiske gummibåde til børn

På Jollyroom er de flotte og sjove gummibåde til børn samlet, så I kan finde den I helst vil have. Robuste og store både med årer såvel som mindre gummibåde, der er let håndterlige og passer lige i poolen, og så er de lette at puste op og pakke sammen igen, når sommeren igen går på hæld. Vi har også sikret et udvalg med små, billige gummibåde til leg og rigtigt seje kvalitetsgummibåde fra kendte varemærker som DisneyIntex og Bestway, så der er ingen undskyldning for at undgå vandpjaskeriet til sommer. Vi vil helt sikkert også anbefale, at du tager et kig på vores store udvalg af gennemtestede og sikre redningsveste til børn, der giver ekstra tryghed, når I leger ved vandet.