Intex

Intex badedyr, pools, baderinge og snorkelsæt er garanterede succeser, når sommeren står på sit højeste. Intex er kendt for god kvalitet til fornuftige priser. 

Intex vandleg til din sommer!

Børn elsker sommer, voksne elsker sommer – alle elsker sommer! Og hvis der er noget, som er sikkert, så er det, at sommer indebærer masser af vandsjov, og hvor fantastisk ville det ikke være med et badebassin til haven? Det er faktisk slet ikke så svært, som man går og tror, uanset om man vælger et badebassin med fast kant eller en oppustelig pool. Og når sommeren går på hæld, ja, så er det bare at pakke det sammen og gemme det væk for vinteren sammen med havemøblerne.

Intex har mere end 40 års erfaring med pools og badebassiner, og er særligt kendt for den gode kvalitet. Deres mål er at levere badebassiner af god kvalitet til en fornuftig pris, hvor alle kan være med, og derfor er alle deres produkter designet med stor omhu og fokus på komfort, sikkerhed og ­–selvfølgelig - sjov!

Derudover stræber Intex efter at belaste miljøet mindst muligt, og de har derfor i over 40 år, samarbejdet med leverandører for at deres nedbringe CO2-udledning. 

Køb Intex badebassiner og -legetøj på Jollyroom

På Jollyroom har vi alt, hvad børnene kunne tænke sig fra Intex. Her finde du oppustelige badebassiner, både de helt store modeller til hele familien og små, sjove babypools med soltag. Vi har Intex badelegetøj, baderinge, luftmadrasser, gummibåde og selvfølgelig også snorkelsæt og svømmefødder!

Så hvis du heller ikke kan få nok af sommer, så er det bare med at tage et kig i vores store udvalg, fordi hvis det er Intex du er ude efter, så finder du det her! Og eftersom vi giver prisgaranti på online køb, er du også sikker på at få dine Intex-varer til den bedste pris på nettet!