Bogstavslamper

Sæt lys på børneværelset og køb de populære bogstavslamper fra eksempelvis Alice & Fox. Bogstavlamperne findes også med &-tegn og de små LED-lamper er superfine til at skabe et trygt natlys, så barnet får en hyggelig atmosfære på værelset.
58 resultater.

Flotte og hyggelige bogstavslamper

Det er altid hyggeligt med lidt ekstra lys på værelset, og det behøver jo ikke være besværligt, men hvad skal man vælge? Man kan hurtigt gøre belysningen og dermed også hele værelset hyggeligt og personligt med fine bogstavslamper. Stav et helt navn med dem eller find børnenes yndlingsbogstaver – mulighederne er mange! Uanset hvad, er bogstavslamperne et superfint indslag i indretningen, og så giver de et hyggeligt lys som sengelampe på børneværelset eller som pyntelampe i stuen.

Find hele alfabetet i lamper på Jollyroom.dk

Hvis du virkelig vil sætte personlighed og lækker belysning på børneværelset har vi et godt tip: Bogstavslamper! Lamperne er både stilfulde og giver et lækkert lys, og så kan de både hænges op på væggen eller stilles som bordlamper på hylder og sengeborde. Bogstavslamperne er da også en sjov måde at lære alfabetets bogstaver på for børnene, da det er sjovt for barnet at lære at stave sit navn med hjælp fra de fine bogstavslamper.

Ud over et hav af flotte lamper fra mærker som Bloomingville, VITA og Happy Lights har vi også masser af andre lækre indretningsdetaljer, børnemøbler og sengetøj til børn i alle aldre. Og skulle der være store, tomme overflader på væggene kan det være, at der skal en fin plakat eller to op også.

Husk også at der selvfølgelig er prisgaranti på alle dine køb, når du handler på Jollyroom!