En skøn heldragt til børn, som gør at varmen bliver inde, når børnene kommer ud og leger. Fleecedragterne til babyer og børn er lette at komme i og ud af igen, så de egner sig perfekt som isolerende vintertøj til børn.
51 resultater.

Varme fleecedragter til baby og små børn

Det danske vejr kræver en god lag-på-lag påklædning – både til efterår og vinter – og her er lækkert fleecetøj et must for både børn og voksne. Med en blød køredragt kan babyen sidde varmt og godt i barnevognen, selv på kolde dage. Heldragter som de skønne fleecedragter til babyer med både hætte og fødder, holder desuden både kroppen samt hænder og fødder varme.

Et supergodt råd er at investere i godt, praktisk fleecetøj, da det kan bruges hele året både som isolerende overtøj og mellemlag. Fleecedragter er samtidig nemme at få på og af – så er der mere tid til hygge og leg.

 

Køredragter og fleecedragter i lækre designs hos Jollyroom

På Jollyroom har vi en masse lækre og praktiske dragter og sæt til børn i alle størrelser med den bedste kvalitet i stilrene designs og fine farver. Vi forhandler alle de kendte brands som Reima, Nordbjørn, Didriksons, Petite Chérie og mange andre med det bedste fleecetøj på markedet. Det er bare at finde dine yndlingsdesigns. 

Her finder du fleece som er både slidstærkt, åndbart og komfortabelt og med smart kombination af fleece og polarfleece. Uanset om du skal bruge en let køredragt eller en godt isolerende fleecedragt under regntøjet eller flyverdragten, så kan du finde det her.

Hvis du er på udkig efter andet fleecetøj, uldtøj eller overtøj, har vi det selvfølgelig også i vores sortiment med det nyeste og bedste tøj til babyer og børn. Tjek vores priser på fleecedragter og få den billigste online pris med vores prisgaranti. God fornøjelse!