BIBS

BIBS Couture Sut 2-pak Latex Str 2, Sage Glow/Cloud Glow

Midlertidigt udsolgt

Leveringstiden tager normalt arbejdsdage.

Se mere information her.

Vælg farve: Grøn/Lilla
Midlertidigt udsolgt

Leveringstiden tager normalt arbejdsdage.

Se mere information her.

Overvåg lagerstatus

CMS_Club Jollyroom_DK2.png

 

Beskrivelse

Couture-kollektionen er et praktisk sæt med sutter fra BIBS, der er udformet med et ergonomisk sommerfugledesign, for at passe til det lille barns anatomi. Den er glat og udviklet for at fremme en naturlig tandudvikling. Sutten lyser i mørket, hvilket gør at du hurtigt kan finde den, uden at skulle tænde for lyset. Du gør den selvlysende ved at holde den under lys i fem sekunder, fx imens der puttes godnat.

Skjoldet er let og har store lufthuller, for at sikre den bedst mulige luftcirkulation om barnets mund. Dens brystvorteform mindsker belastningen af barnets kæber, tandkød og tænder. Sutterne fås i både silikone og naturgummi og i to størrelser.

Anbefalet alder: Fra 6 til 18 måneder.

Artikelnummer:  10177743

Få mere inspiration her

Information

Materiale Naturgummi, latex
Fri for BPA
Vægt (kg) 0,04

Anmeldelser

Jollyroom garanterer, at anmeldelser lavet af "verificerede købere" er Club Jollyroom-medlemmer, som har købt produktet hos Jollyroom. Jollyroom garanterer dette ved at matche det anmeldte produkt med medlemmets købshistorik hos Jollyroom. Jollyroom garanterer ikke, at andre anmeldelser udelukkende er skrevet af kunder, der har købt eller brugt det pågældende produkt, men opfordrer kun Club Jollyroom-medlemmer, som har brugt produktet, til at skrive anmeldelser. Jollyrooms personale kan også anmelde produkter, men de bliver kun angivet som "verificerede købere”, hvis de har købt produktet hos Jollyroom uden at få kompensation.

Prishistorik

Mangler data