Silver Cross

På Jollyroom har vi et stort udvalg af klassiske barnevogne fra Silver Cross.

Den første Silver Cross barnevogn blev til i 1877, da opfinderen William Wilson skabte et transportmiddel til sine egne børn.

I dag har over 10 millioner forældre, inklusiv royale, sat deres lid til Silver Cross, som stolt fortsætter deres designtradition - nu med moderne vogne, hvor funktionaliteten er i fokus.

91 resultater.

Lækre Silver Cross barnevogne i stilrent design

I over 100 år har Britiske Silver Cross produceret elegante, solide og praktiske barnevogne til familier, der ikke vil gå på kompromis med hverken design eller kvalitet. I deres inspirerende sortiment finder du barnevogne, som passer fra barnet er nyfødt og flere år frem, praktiske klapvogne til de større børn og smarte søskendevogne til familier med mere end én guldklump. I Silver Cross udvalg finder man også superlækre pusletasker, der matcher barnevognen, søde bamser samt en hel række børnemøbler til børneværelset.

Køb Silver Cross på Jollyroom

På Jollyroom kan du finde de klassiske vogne fra Silver Cross. Silver Cross begyndte at lave barnevogne helt tilbage i 1800-tallet, og deres mange års erfaring er netop dét, som har gjort, at varemærket i dag står for kvalitet og elegance, men med fokus på funktion. Hos os finder du masser af Silver Cross barnevogne, hvilket inkluderer alt fra moderne klapvogne til de helt klassiske barnevogne til de allermindste. I vores flotte sortiment fra Silver Cross har vi også stilrene børnemøbler og puslebord i et design, der passer til langt de fleste hjem!