Roxy

Smart surfer – style tøj fra Australske Roxy.

Vi har gjort meget ud af, at have tøj i vores store sortiment af børnetøj, som er skabt til aktive og friske børn, der også gerne vil se smarte ud. Vi har alt hvad du skal bruge, for at kunne klæde dit barn helt rigtigt på, til når der skal leges udenfor i det danske vejr.

Børnetøj, sko og tilbehør fra Roxy. Det er lige meget om du leder efter badetøj, bikinier, kjoler, hættetrøjer eller fine klipklappere, Roxy har lige det du mangler, både til store og små piger. Roxy bruger altid bløde tekstiler og friske farver med flotte tryk, til at kreerere deres kollektioner til de små surfere, der er simpelthen noget for enhver smag.

 

Jollyroom har smart tøj til det aktive barn.

I vores Roxy-sortiment kan du finde skønt tøj til børn fra flere kategorier. Vi har Roxy bikinier, der med god grund er meget populære, og vi har huer, hættetrøjer og meget, meget mere, alt sammen i Roxy’s skønne design og lækre kvalitet!

For at du kan være helt sikker på, at du får dit Roxy børnetøj let og til den rigtige pris, giver vi selvfølgelig både online garanti og fri retur på både tøj og sko, så der er ingen grund til at vente!