NUK

På Jollyroom tilbyder vi vores kunder et stort NUK-sortiment, som er lige til at dykke ned i!

NUK står bag en masse babyprodukter, der egner sig til forskellige aktiviteter i børnefamiliens hverdag. Du finder sutteflasker, sutter, hygiejneartikler og en masse i udvalget.

Det er desuden værd at bemærke, at sutter fra denne virksomhed altid fremstilles med den unikke NUK-form, som baner vej for en sund udvikling af barnets mund.

120 resultater.

Vigtigheden af en korrekt udvikling af barnets mund er Nuks første prioritet.

På Jollyroom tilbyder vi vores kunder et stort NUK sortiment.  NUK står bag en masse babyprodukter, der egner sig til forskellige aktiviteter i børnefamiliens hverdag. Du finder sutteflasker, sutter, food processorere og hygiejneartikler så som sterilisatorer. Det er desuden værd at bemærke, at sutter fra denne virksomhed altid fremstilles med den unikke anatomiske og ortodontisk korrekte NUK-form og air-system, som er med til at starte en sund udvikling af barnets mund. Dette er utrolig vigtigt da barnets mund bruges til både at spise, ånde og sensorisk perception – alt dette kræver et perfekt sammenspil imellem svælg, gummer, tunge og læber. Og dette trænes lige fra fødslen ved amning, derfor er det ekstremt vigtigt at suttens form er helt korrekt. Herudover er det værd at nævne at alle Nuks produkter er garanteret BPA-fri.

 

Sutter og sutteflasker på Jollyroom.

Siden at vi her på Jollyroom i al beskedenhed kan lide at se os selv som en del af børnefamilien har vi sørget for at have et godt udvalg av Nuk-produkter. Hos os kan du finde glasflasker, plastikflasker, sutter, madopvarmere, febertermometer og steriliseringmaskiner, kopper og fine tandbørster til de første flotte mælketænder.

Sørg for at kigge i vores kæmpe udvalg. Her kan du finde alt det som du mangler til hele familien.