Monster High

Vi tilbyder et stort udvalg af produkter fra Mattels populære varemærke, Monster High!

Monster High har sin egen tv-serie og består af en række spændende karakterer, som har rødder i skrækfilm, såsom Frankenstein og Dracula. Nu findes de seje piger også som dukker og har et sejt sortiment af puslespil, paraplyer, løbehjul, tøj m.m. bag sig!

Frankie Stein, Clawdeen Wolf, Cleo de Nile, Lagoona Blue og Deuce Gorgon og de andre karakterer, er et sjovt alternativ til Mattels (knapt så uhyggelige) Barbie! Dukkerne kan pyntes med utallige accessories og er enhver modeinteresseret barnesjæls drøm!

Monster High – dukker til børn med fantasi

Har du børn i skolealderen, ja så kender du nok til Monster High! Bag Monster high-konceptet står koncernen Mattel, som også er verdenskendt for Barbie, og med Monster High er det lykkedes dem at give børnene en helt ny og fantastisk kollektion af modedukker – som oven i købet er monstre og zombier! Ultrasejt!

Jollyroom har Monster High-dukker

Her på jollyroom.dk kan du finde de smarteste og mest populære Monster-high-dukker og sæt, som passer til, det være sig Clawdeen, Dracuella eller hvem dit barn nu elsker højest. Desuden har vi selvfølgelig også alverdens andre modedukker, dukker, tøjdyr og tilhørende dukkehuse – også nogle der passer til modedukkerne. Vi har simpelthen legetøj i alle kategorier til børn i alle aldre. Fælles for alt vores legetøj er, at de underholder børn og de stammer fra pålidelige varemærker som LEGO, BRIO og Fisher-Price, bare for at nævne nogle ganske få.

Husk at vi matcher prisen med vores prisgaranti, og så er vi netbutikken med Nordens største udvalg til barn og baby – så du kan faktisk finde alt, hvad du mangler lige her!