Mikk-Line

”Overtøj med passion, innovation og troværdighed” har været Mikk-Lines motto i over 20 år, og her får du valuta for pengene! Find de nye fleecer, regnsæt, huer, vanter eller fodtøj til familien her i vores store sortiment, der er skabt til aktive friluftsbørn, som elsker at være ude!

Overtøj til børn i topkvalitet fra Mikk-Line

Vejret er aldrig dårligt – så længe man har tøjet, der passer til! Med Mikk-Line er du garanteret, at børnenes overtøj er funktionelt og praktisk, så børnene kan lege ude i en evighed, uden at de bliver kolde eller våde, og det er jo meget vigtigt, når legen står på sit højeste!

Praktisk børnetøj til vintervejr på Jollyroom

På Jollyroom har vi samlet både vinterjakker, regntøj, flyverdragter og termobukser til børn fra Mikk-line. Vi vil nemlig være sikre på, at du har mulighed for at vælge mellem de bedste mærker, når det gælder overtøj til børn, så dyk ned og tag et kig.

Tag også et kig på resten af vores kæmpeudvalg af børnetøj, som dækker alt fra populære mærker til rigtige klassikere. Vi har det hele, og er du i tvivl, så ring eller skriv til vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe og guide dig.