• Marvel_Avengers_header_1.jpg

Marvel Avengers

The Avengers er verdens mest prestigefyldte og stærke superheltegruppe, som inkluderer den mægtige Hulk, Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow og Hawkeye. Sammen bekæmper de onde magter, og hos os på Jollyroom kan barnet få mulighed for at følge med på de actionfyldte eventyr. Hos os får du alt fra figurer til spil og børnetøj med superheltemotiv!

93 resultater.

Marvel Avengers til børn og barnlige sjæle

Alle har vel en yndlings superhelt! Om det er Spiderman, Hulk, Batman, Superman, Wonderwoman eller Ironman, det kan variere, men nogen der kan redde verden –igen og igen – det er for fedt! Og Marvel Avengers er de bedste af alle, som giver plads til grænseløs fantasi for børnene, når de leger. Når man har Hulk på maven, Spiderman på undertøjet og svømmebriller med Ironman, ja så kan dagen nemlig kun blive god!

Marvel Avengers på Jollyroom

På Jollyroom har vi luret, at figurerne af Marvel Avengers er et sikkert hit hos ungerne, når der skal vælges en fødselsdagsgave, men også sengetøj, børnecykler og hættetrøjer til små som store, kan med stor fordel prydes af Thors Hammer, Hulk eller Spiderman, og rigtige Hulk hænder, som børnene kan tage på, gør legen eminent, så vi har selvfølgelig sikret et bredt udvalg af bl.a. legetøj og børnetøj med Avengers på, så I selv kan vælge, hvad I vil have med hjem, og husk at til Fastelavn og Halloween har vi selvfølgelig kostumer af superheltene til børn med smag for superkræfter!

De fleste, ikke bare børn, synes vel at det er skønt at have noget fantastisk på tøjet, så vi har ikke nøjes med superhelte på både sokker, bukser og trøjer, men også masser af andre tryk og motiver, som børnetøjet bliver sjovere og pænere af. Derudover har vi også masser af legetøj, både til dem på 1 og 2 år, og også til dem der vil ud og spæne afsted på løbehjul, cykler og rulleskøjter. Som Nordens største netbutik til børnefamilien er der faktisk næsten ikke noget vi ikke har, så kig indenfor og bliv inspireret!

God fornøjelse!