Hasbro

Gør hverdagen sjovere med underholdende spil og aktiviteter fra Hasbro!

I Hasbros sortiment finder du bl.a. klassikere som det listige Matador og mystiske Cluedo, men også mere fysisk udfordrende spil, såsom Twister og Twister Dance.

41 resultater.

Spil til hele familien fra Hasbro

Siden 1923 har Hasbro skabt sjov underholdning for familier verden over. Med populære brætspil som Matador, Risk og Trivial Pursuit har de sørget for spændende spil og samlet både små og store til skønne spilaftener. Der er faktisk ikke noget så ekstremt hyggeligt som en spilaften mellem venner eller familie, hvor alle får lov at give deres besyv med, kaste terningen og svare på spørgsmål!

Om det er sommerhus, camping eller en stille aften med venner og familie – og uanset om du er en god eller dårlig taber – så findes der både sjov, underholdning og masser af leg, hvis du kigger ind forbi vores udvalg af spil og leg fra Hasbro på Jollyroom.

Hasbro til den bedste pris på nettet

Takket være vores fantastiske prisgaranti kan du være helt sikker på, at du får alle brætspil, familiespil, kortspil og børnespil til den bedste pris online, og er du på jagt efter andre spil, puslespil, lege og spændende underholdning, hvor alle kan være med, så dyk ned i vores store udvalg.

God fornøjelse, og må den bedste spiller vinde!

Pssst… Har du husket at kigge forbi vores sport og fritid med boldspil og havespil, for ikke at tale om de skønne borde med bordfodbold og airhockey?