Crescent

I over 120 år har Crescent været en af Skandinaviens ledende leverandører af cykler. Dette gælder særligt i Sverige, hvor cyklerne har en lang tradition bag sig og har gjort Crescent-mærket synonymt med kvalitet og sikkerhed.

Kvalitet og sikkerhed er netop det som kendtetegner Crescents produkter, uanset om der er tale om cykler eller barnevogne. Virksomheden lægger stor vægt på formgivning og design, og konstruerer deres barnevogne til at stå imod det til tider hårde, skandinaviske klima. Dette er en af de mange årsager til, at Crescent har været et af de mest prisbelønnede barnevognsmærker i Sverige under de sidste par år.

Alle Crescents barnevogne er fremstillede for forskellige behov, derfor er det nemt at finde en barnevogn i sortimentet, som reflekterer netop din livsstil og personlighed.

27 resultater.

Praktiske og brugervenlige barnevogne fra Crescent

En ny barnevogn er ikke en lille investering for børnefamilien. En barnevogn skal nemlig ikke bare være til en rimelig pris.  Den skal også være et praktisk og brugervenligt hjælpemiddel i hverdagen, og hermed også et godt og sikkert sted, hvor barnet kan sidde eller ligge. Man gør derfor også klogt i, ikke at gå på kompromis.

Med en barnevogn fra Crescent går man aldrig helt galt i byen. Crescent har mere end 120 års erfaring i branchen og er hyppigt prisbelønnet for deres gode kvalitet og sikkerhed, så du som forælder, kan stole fuldt og fast på, at du får den bedste barnevogn, der er klædt på til at tilfredsstille ethvert krav, I som børnefamilie skulle have.

Find din nye Crescent hos Jollyroom

Her på Jollyroom har vi et super udvalg af Crescent barnevogne af enhver slags. Vi har Crescent duovogne, Crescent kombivogne og endda Crescent klapvogne!

Vi har desuden også smart tilbehør som Crescent Fottsack, Crescent adaptere, der gør det muligt at sætte din autostol på din duovogn, praktiske organizers til barnevognsstyret og naturligvis også regnslag, vindslag, insektnet og lignende.

Som en ekstra bonus til den stilrene forældre, har vi også mange flotte og praktiske pusletasker fra Crescent i et eksklusivt design, hvor der ikke kun er plads til alt, hvad du og den lille har brug for på farten, men som også kan bruges som en almindelig taske, når pusletiden er slut.

Kort sagt, hvis du er på jagt efter noget fra Crescent, så finder du det her, uanset om det er en enkel organizer eller en bedst i test barnevogn, du er på jagt efter. Og husk, at hvis der er noget, du er i tvivl om, så kan du altid kontakte vores søde og dygtige kundeservice!