Candide

Candide producerer funtionelle barn og babyprodukter i en høj kvalitet og et flot design. Detajlerne er i højsædet på alle deres produkter, lige fra sikre puslepuder til behagelige amningspuder og praktiske pusletasker.

20 resultater.

Candide babyudstyr til børn og babyer

Den mest kendte produkt fra Candide er måske Panda puden, som støtter og retter babyens hoved, så der hverken bliver fladt baghoved eller ukoordinerede ru, når barnet sover. Med den smarte panda pude ligger barnet ergonomisk rigtigt og sundt! Og sådan er det med Candide. Det franske varemærke bruger masser af tid og energi på at udvikle lækre, behagelige og sunde produkter til babyen og det lille barn. Det være sig alt fra sengetøj og rejsemadrasser til babysoveposer, sutteklude, pusletasker og skandaløst lækre graviditetspuder!

Panda Pude til babyer på Jollyroom

På Jollyroom er vi specielt vilde med den ergonomisk korrekte Panda pude fra Candidebaby, men som alle vores varemærker er Candide også en dejlig kvalitet og deres ammepuder, babymadrasser og støttepuder er nogle af de dem vi stolte præsenterer i vores udvalg af babyudstyr til børnefamilien Danmark.

Mangler du en pusletaske, sengetøj til børn og babyer eller barnevogne og køreposer, så klarer vi også let den sag i vores kæmpeudvalg, så kom indenfor og se hvad vi har!