• AquaPlay_Header.jpg

AquaPlay

AquaPlay står bag vores store udvalg af kanalsystemer. Lad børnene bygge deres egne kanaler med havne m.m., og styr legetøjsskibene ved hjælp af sluser!

Fantastisk sjov vandleg med legetøj fra Aquaplay

Aquaplays kanalsystemer er udviklet og designet i Sverige siden 1977 og har siden da været superpopulært, både som legetøj og som pædagogisk redskab. I Aquaplays sortiment er der utroligt mange ting man kan lære og udforske – fra hvordan ting flyder og synker, til hvordan pumper og kanaler fungerer. Da kanalsystemerne fra Aquaplay er produceret som moduler kan alle de forskellige kanalsystemer bygges sammen, hvilket giver utroligt mange muligheder, for at se på vandstrømme, sluser og pumper mens der leges.

I dag produceres Aquaplays legetøj i Tyskland i giftfri genbrugsplastik, og selv indpakningen er produceret med fokus på miljø, og hele tiden arbejder Aquaplay med at producere vandlegetøj, der er så miljøvenligt som muligt.

Masser af vandleg at vælge mellem

Aquaplay er berømte for deres originale kanalsystem, som passer børn i alle aldre. Det store sortiment af sejt vandlegetøj gør, at man kan starte med en mindre grundpakke og komplementere med masser af nye sektioner, pumper, sluser og andet sjovt tilbehør hen ad vejen. Her på Jollyroom tilbyder vi et stort udvalg af Aquaplays sjove og populære legetøj. Brug fantasien og byg en hel vandverden med store kanaler, hurtige både og sjove figurer!