8848 Altitude

Når vinteren står for døren er 8848 Altitude det sikre valg, der giver dig vintertøj i høj kvalitet, specielt designet til barske forhold. 8848 Altitude sætter funktionalitet i højsædet, og de producerer vintertøj og sportstøj til børn af utroligt høj kvalitet med udgangspunkt i, at tøjet skal passe til det nordiske klima og være behageligt, under aktiviteter og lege.

  •  

    8848_Altitude_Logo.png

115 resultater.

Klæd dit barn på til det nordiske klima

8848 Altitude fik sit kvalitetsstempel i 1990, da de blev udset til at designe overtøj til en ekspedition til toppen af Mount Everest. I dag udvikler 8848 Altitude funktionelt tøj til både børn og voksne, der er udviklet særligt til det nordiske klima. I sortimentet finder du alt inden for overtøj til børn, lige fra regnjakker og regnbukser til flyverdragter, skijakker og overtræksbukser. Varemærket står også bag kvalitetsfulde kollektioner af børnetøj  i fleece og uld, der kan bruges som varmende mellemlag i de rigtigt kolde måneder.
Kvalitet og funktionalitet er i højsædet, når 8848 Altitude designer sine børnekollektioner. Deres børnetøj er et perfekt valg, når barsk vejr og minusgrader nærmer sig, og de har fokus på slidstyrke og holdbarhed hele vejen fra tegnebordet til produktionen. Dette betyder, at du altid kan regne med, at 8848 Altitude leverer tøj til børn, der tåler at blive brugt selv til hårde aktiviteter og leg. 

Bredt sortiment af 8848 Altitude

Vi tilbyder vintertøj til børn fra 8848 Altitude og sørger for, at du kan få fingrene i overtøjet til nettets bedste pris ved at give prisgaranti. I Jollyrooms sortiment kan du købe flyverdragter, termobukser, vinterjakker, skitøj, fleecetøj og meget mere til børn, der skal komme varmt og tørt gennem efteråret og vinteren. Her er det nemt at finde det bedste overtøj til børn.