Hvad skal du ønske dig i julegave? Lad dit stjernetegn bestemme!

Synes du, det er svært at skrive en ønskeliste til juleaften? Så kan du tage vores horoskop til hjælp. Horoskopet giver dig både inspiration til, hvad du kan selv kan ønske dig, men også gode idéer til, hvad du skal give til en ven eller dit barn. Her finder du de bedste julegaver ifølge astrologien (og os).

 

Vædderen
For energibundet vædderen er det vigtigt at være beskæftiget. Det kan fx være med en konkurrence, et sjovt spil eller noget andet. En god gave er det superpopulære fidget toys, der holder rastløse fingre beskæftiget i mange timer.

Tyren
Tyren sætter pris på flotte ting og elsker at være omgivet af eventyrlige genstande. Skønne indretningsdetaljer får tyren til at drømme sig væk og føle sig tilpas. En god idé kunne derfor være dekorative vægklistermærker fra Schmooks!

Tvillingerne
For den stædige tvilling kan det af og til være svært at bestemme sig. Det kan derfor være en god idé med en udfordrende julegave, hvor det gælder om at holde sig til planen. Dette brætspil fra Ravensburger er perfekt til vinterens spilleaftener og udvikler samtidig de kognitive evner. 

Krebsen
Hjemmekatten krebsen har ikke noget imod aflyste planer og en hyggeaften alene. Så er der vel ikke noget bedre end at kravle ned i et hyggeligt outfit i blød merinould? Her er en favorit fra det danske mærke Joha!

Løven
Løven tager ikke sig selv så højtydeligt og er ikke bange for at skille sig ud. Så et par rigtige farvebomber i form af disse vinterstøvler fra Nordbjørn vil pifte grå vinterdage op.

Jomfruen
Ordensmennesket jomfruen har styr på skemaet og alt, hvad der er planlagt i juledagene. En fint skrivesæt fra L.O.L. Surprise! er en god ledsager til at holde styr på tiden og planlægningen.

Vægten
Vægten elsker luksus og at sætte lidt guldstrejf på hverdagen med simple midler. Dette skønne badedyr fra Bestway er perfekt og hjælper vægten med at slappe af og føle sig tilpas.  

Skorpionen
Den mystiske skorpion bliver let opslugt af spændende historier og fortællinger i timevis. En spændende historie om Harry Potter og hans venner vil derfor være perfekt under træet.

Skytten
For adrenalinjunkien skytten venter det næste eventyr altid lige om hjørnet uanset årstid. Hvis vi skulle være så heldige at få sne i juledagene, kunne denne hurtige snowracer fra STIGA være en perfekt gave til en skytte. Af banen, af banen! 

Stenbukken
Stenbukken er et af de mest ambitiøse stjernetegn. Giv den en opgave, og den vil løse det på et øjeblik. En udfordring i form af GraviTrax er en oplagt gave, hvor man kan bygge forskellige baner og teste kreativiteten og fantasien.

Vandmanden
Den selvstændige vandmand sætter pris på egen-tid og pauser i en hektisk hverdag. Juleferien er en oplagt mulighed for at komme lidt ned i gear og oplade batterierne med en interessant bog fra Kärnan.

Fiskene
Fiskene er ofte kreative og elsker at skabe. En proppet maleæske fra Fippla stimulerer kreativiteten og skaberlysten. Indeholder alt nødvendigt til at kreere det næste, store kunstværk. 

Se endnu flere af universets bedste julegaver til raketlave priser her!
________________________________________________

https://metromode.se/home/10-vackraste-granarna-att-inspireras-utav-2015/

https://ar.pinterest.com/pin/599401031662606533/