Julegavetips fra LEGO

LEGO er sjovt for både store og små børn og til og med også deres forældre. LEGO er med andre ord den perfekte julegave. Men udvalget er stort, og det kan være svært at vælge. Her giver vi dig nogle skønne julegaveidéer fra LEGO og går igennem nogle af deres byggeserier. Hvilke LEGO-sæt skal ligge under jeres juletræ i år?

 

LEGO for de mindste
LEGO er som sagt en favorit blandt både store og små. Men i begyndelsen kan det altså godt være en smule indviklet. LEGO DUPLO's kreative byggesæt er derfor perfekte som dit barns første legetøjssæt fra LEGO og passer til små byggere med stor fantasi. Byggeklodserne fra LEGO DUPLO udvikler alt fra finmotorikken til de sociale kompetencer og stimulerer barnets kreativitet og nysgerrighed, en klods ad gangen. 


LEGO Ninjago 
Træd ind i den fængslende NINJAGO-verden og mød det modige ninjateam, der kæmper mod onde kræfter. Med disse detaljerede byggesæt, der indeholder forskellige karakterer, drager og køretøjer fra den populære tv-serie, kan dit barn opleve timevis af eventyrlig leg.


LEGO Super Mario
Hop ind i Super Marios seje univers sammen med LEGO. Byg din første bane og hjælp Mario med at samle mønter. Drej platformen, flyv på skyen og saml en superstjerne med ?-klodsen. Konkurrer mod venner og ombyg derefter sættet for endnu flere udfordringer. Seje byggesæt med flere interaktive funktioner, der tager LEGO-legen til næste niveau.


LEGO-jul-kollage-1.png

1. LEGO NINJAGO Ninjabil  2. LEGO DUPLO Classic Luksuskasse m. Klodser 3. LEGO Friends Andreas families hus 4. LEGO Super Mario Eventyr med Mario – Startbane


LEGO Friends  
Med byggesættene fra LEGO Friends, kan du tage med de fem venner Olivia, Stephanie, Emma, Andrea og Mia på eventyr. De bor i byen Heartlake City sammen med familie og venner. De elsker dyr og natur, skolen, sport, cafébesøg og sjove udflugter. De fem venner er unikke på hver sin måde, så dit barn kan genkende sig i dem og lade fantasien få frit løb. Disse legetøjssæt er perfekte til kreativ leg og til at udforske temaer som venskab og rolleleg samt bygge egne eventyrlige fortællinger.

 

LEGO Disney 
LEGO + Disney = sandt! Lad dit barn bygge magiske verdener med populære karakterer fra Disney. Genskab fortryllende scener og begiv dig ud på eventyr med fx Mickey Mouse og hans venner. Nogle af sættene er desuden en del af byggeserien LEGO 4+, der består af sjove byggesæt, som er lette for mindre børn med simple byggeinstruktioner. Disse sæt har større byggedele og er en naturlig overgang fra DUPLO til LEGO.


LEGO Super Heroes
Udforsk LEGO Super Heroes, hvor de populære helte fra Marvel er samlet. Tag med superhelte som Iron Man, Spider-Man, Hulken, Captain America, Wolverine og mange andre Marvel-figurer på seje eventyr. Disse sæt garanterer timevis af eventyrlig og fantasifyldt leg.

 

LEGO-jul-kollage-2.png

1. LEGO Super Heroes 76192 Avengers: Endgame – den endelige kamp 2. LEGO DUPLO Town Forlystelsespark 3. LEGO Friends Heartlake butikscenter 4. LEGO DUPLO Disney 10941 Mickey & Minnies fødselsdagstog


Andre populære byggeserier fra LEGO er fx LEGO City, der byder på en verden fyldt med by- og hverdagssituationer. Her kan den unge bygger lege løs i den pulserende by og lave sine egne, unikke fortællinger. Der er desuden seje byggeserier med børnenes yndlingskarakterer såsom LEGO Star Wars og LEGO Harry Potter. Slutteligt finder du faktisk også byggesæt til voksne legebørn, nemlig LEGO Adult, der er egnet til voksne, der vil nyde en eftermiddag med kreativitet og afslappende byggerier.

________________________________________________

@ingridwenell