Indret børneværelset – vores 5 bedste tips

Kulde, regn og storm udenfor er lig med leg og hygge indenfor. Når efterårsmørket lægger sig, så er det en god idé at gøre børneværelset ekstra fint med forskellige indretningsdetaljer. Lidt magi i form af lamper, sjove opbevaringsløsninger og flotte tekstiler kan gøre en stor forskel. Indretningseksperten Jenny Ljungdell, der er indkøber hos Jollyroom giver dig her 5 smarte forslag på, hvordan du kan bringe efterårshyggen ind på børneværelset.

DK-inredning-frontbild-1.jpg

1. Neutral base. Det er altid en god idé at have et neutralt grundlag, dvs. møbler i neurale farver som hvid, træfarvet og grå. Derefter kan man tilføje flere farver og mønstre for at gøre indretningen mere personlig. De små detaljer er vigtige. 

inredning1-höst-2021-neutral bas.jpg

1. Alice & Fox Bogstavlampe A 2. Alice & Fox Bogstavlampe E 3. JLY Køjeseng 90x190 4. Alice & Fox Sækkestol 5. Alice & Fox Opbevaringskurv, Sky

 

NO-DK-inredning-frontbild-2.jpg

2. Indret med tekstiler. Flotte tekstiler på børneværelset giver en tryg og hyggelig stemning. Hvad med nogle puder i sengen, en sengehimmel eller et blødt gulvtæppe? Tekstiler og gulvtæpper hjælper desuden med at sænke lydniveauet, når den står på leg og spilopper.

inredning2-höst-2021-textiler.jpg

1. Alice & Fox Sengehimmel Dusty Blue 2. Alice & Fox Sengehimmel Antracita 3. Cloudberry Castle Gulvtæppe, Regnbue 4. Alice & Fox Elephant Legetæppe, Butterscotch 5. Alice & Fox Leaf Legetæppe, Frosty Green

 

inredning-frontbild-3.jpg

3. Belysning og lamper! Når vi går mod mørkere tider, er det vigtigt med ordentlige lamper. Forskellige typer af lamper giver forskellige stemninger. En lille læselampe eller natlampe er perfekt til at skabe en hyggelig stemning, en loftlampe giver et bedre lys, og lyskæder er bare en supersjov detalje på barnets værelse.

inredning3-gif-belysning.gif

1. Alice & Fox Lampe Rabbit 2. Alice & Fox Lampe Skyer 3. Alice & Fox Lampe Star 4. Umage EOS Lampeskærm Medium, Blå

inredning3-höst-2021-belysning.jpg

1. MYroom SIGN Skrivebordslampe 3D, Træ 2. Alice & Fox Lyskæde 20 Bolde, Mixed Brown

 

NO-DK-inredning-frontbild-4.jpg

4. En hyggekrog på børneværelset! Det kræver ikke meget at give dit barn en lille hyggelig krog på børneværelset. Et sted hvor man kan være kreativ og læse en spændende bog. Et tipitelt fyldt med masser af puder, en sækkestol og en lille læselampe – vupti, så har dit barn sin egen hyggekrog.

inredning4-höst-2021-tipitält.jpg

1. Classic World Lille Tipitelt 2. Alice & Fox Tremmeseng Compact Sidney

inredning4-gif-myshörna.gif

1. Alice & Fox Sengehimmel 2. Alice & Fox Lyskæde, Lyserød 3. Cloudberry Castle Legetæppe, Dusty Pink 4. Alice & Fox Loftslampe Skyer 5. Alice & Fox Loftslampe Rabbit 6. Alice & Fox Loftslampe Unicorn

 

NO-DK-inredning-frontbild-5.jpg

5. Gør sengen ekstra indbydende og hyggelig! Sengen er det sted på børneværelset, der skal føles mest trygt og hyggeligt. Med en stabil seng, skønt sengesæt, en blød sengeslange, hyggelige puder og et lækkert tæppe vil dit barn glæde sig til at gå i seng om aftenen – og måske endda også til at stå op om morgenen.

inredning5-höst-2021-sovorm.jpg

Alice & Fox Sengeslange Ræv

inredning5-gif-sängen.gif

1. Alice & Fox Lyskæde, Mixed 2. Alice & Fox Lyskæde 10 Bolde, Light Grey 3. Minitude Nordic Jax Husseng 70x140 4. Childhome Gulvtæppe Zebra 145x160

 

Se hele vores sortiment af produkter til børneværelset her