Top 10 julekalendere

For de små føles tiden frem til jul ofte uendelig lang. En julekalender gør ikke ventetiden kortere, men kan trods alt gøre det lidt sjovere at tælle dagene til jul. Her har vi samlet vores top-10 over julekalenderfavoritter med nogle af børnenes yndlingskarakterer.

Vil du se hele vores sortiment af julekalendere? Klik her

 

1. Barbie

Barbie er en favorit hos mange, så hvad er mere oplagt end at få en julekalender med den populære dukke? I denne sjove julekalender finder du forskelligt, sjovt tilbehør, der tager dukkelegen til næste niveau. Den sjoveste låge er selvfølgelig nr. 24 bag hvilken, der gemmer sig en fin Barbiedukke.

 

2. LEGO Friends

LEGO er lig med timevis af sjov leg, så selvfølgelig kan man også få fantastiske julekalendere fra dem. LEGO Friends er en af deres populære byggeserier, hvor du kan tage med fem venner på sjove eventyr. Denne kalender byder på en minirejse med vennerne, hvor de mindes den første jul, de fejrede sammen som små. Hjælp vennerne med at hænge julestrømper op, ordne julegaverne og skabe en hyggelig julestemning.

 

3. L.O.L Surprise!

L.O.L byder altid på overraskelser, og deres julekalender med 24 låger er ingen undtagelse. Her kan du samle forskelligt tilbehør, som du kan kombinere med den medfølgende L.O.L-dukke.

 

4. LEGO City

En favorit blandt LEGO's sjove byggeserier er LEGO City. I denne kalender kan du opleve seje byggerier, dine yndlingskarakterer fra tv-serien LEGO City Adventures og andet tilbehør. Du får desuden et by-legetæppe, hvorpå du kan bygge og iscenesætte forskellige lege. Du kan se den her.

 

5. BRIO

En julekalender fra BRIO er helt oplagt, hvis dit barn er tosset med tog. Bag de 24 låger finder du sjovt legetøj, der er kompatibelt med togsystemet fra BRIO World.

NO_1.png

1. Barbie Dukke Fairytale Julekalender 2. LEGO Friends 41690 Julekalender 2021 3. L.O.L. Surprise! New Theme OOTD Julekalender 4. LEGO City Occasions 60303 Julekalender 2021 5. Brio 33777 Julekalender 2021

6. Play-Doh

En anden mulighed er en julekalender fra Play-Doh, der lader dit barns kreativitet og fantasi få frit løb! Kalenderen byder på modellervoks og andre overraskelser, så ventetiden til juleaften føles knap så lang.

 

7. Schleich Horse Club

Elsker du heste? Så er denne julekalender helt oplagt. Bag disse låger gemmer der sig sjovt tilbehør i form af heste, værktøj og figurer  – så du kan bygge din helt egen hesteklub derhjemme.

 

8. Gurli Gris

Du får her en kreativ og sjov julekalender med populære Gurli Gris. Hver dag frem til juleaften finder du kreativt legetøj bag lågerne, blandt andet kridt, tuscher og klistermærker.

 

9. Hot Wheels

Vi har selvfølgelig også den perfekte julekalender fra selveste Hot Wheels til bilfanatikere. Bag lågerne finder du hurtige biler og en vild racerbane. Ræs mod venner og familie hver dag frem til juleaften.

 

10. Paw Patrol

Tag med hundene fra Paw Patrol på spændende vintereventyr. Åbn en låge hver dag frem til juleaften og saml et helt legesæt med Paw Patrol.

NO_2.png

6. Play-Doh Julekalender Playset 7. Schleich Julekalender Horse Club 2021 8. Gurli Gris Julekalender 9. Hot Wheels Julekalender 2021 10. Paw Patrol Julekalender 2021

 

Vi har desuden julekalendere med favoritter som Harry Potter, Mumitroldene og Disneys Cars – kort og godt findes der noget for enhver smag. Se hele udvalget her.