Axkid ONE – autostolen til hele barndommen

Hos Jollyroom kan du købe Axkids sikreste autostol nogensinde. Axkid ONE – den eneste bagudvendte ISOfix-autostol, der er godkendt i henhold til i-Size reglementet hele vejen op til 125 cm/23 kg eller ca. 7 år.

For nogle år siden besluttede Axkid sig for, at de ville skabe noget unikt inden for autostole. De tænkte stort og bestemte sig for at bygge verdens sikreste ISOfix-autostol. Efter mere end 150 kollisionstests i laboratorier og over 1000 computersimulationer, så blev den født. Axkid ONE – autostolen, der sætter en helt ny sikkerhedsstandard i autostolsbranchen. 

Axkid ONE har efter sin lancering vundet mange forskellige priser. Den blev kåret som årets babyprodukt samt sikkerhedsprodukt i 2020 i Sverige og er desuden blevet kåret som vinder i ADAC-testen. Vi er stolte over, at du kan købe denne supersikre autostol hos Jollyroom. Klik her for at se hele vores udvalg fra Axkid.

 

Axkid ONE

Axkid ONE er den eneste bagudvendte ISOfix-autostol i verden, der er godkendt hele vejen op til 125 cm/23 kg eller ca. 7 år, i henhold til i-Size reglementet. Dette indebærer, at dit barn kan køre bagudvendt i op til 3 år længere end i eksisterende ISOfix-stole på markedet. Bagudvendt er den sikreste måde at sidde for barnet frem til ca. 6-7 år. Jo længere barnet kører bagudvendt, desto bedre. 

En autostol til hele barndommen

Babyindlægget og muligheden for at vinkle stolen 42 grader gør, at Axkid ONE fungerer som en sikker babyautostol de første måneder. Dette betyder, at du kan bruge stolen allerede fra nyfødt og frem, til barnet er ca. 7 år.

axkidone-1.png

Axkid ONE Bagudvendt Autostol, Brick Melange

Innovativt svensk design

Axkid ONE har et unikt design. Den er opbygget med hærdet aluminium og stål, der danner et sikkert og beskyttende stel. Selve stolen er bygget i materialer, der sørger for at sprede kræfterne i tilfælde af en ulykke. Der er desuden ventilationshuller, der sørger for, at dit barn ikke får det for varmt. Præcis som Axkids andre autostole, så er Axkid ONE udstyret med ekstra sidekollisionsbeskyttelse kaldet ASIP, der beskytter dit barn yderligere i tilfælde af en sidekollision. Hele stolen vejer lige under 10 kg og tillader som sagt ældre børn at køre bagudvendt i længere tid.

 

Godt med benplads – både for barn og forælder

Mere benplads bliver ofte efterspurgt i autostole. Axkid ONE er monteret på skinner, hvilket gør, at stolen kan skydes frem og tilbage (op til 28 cm) med én hånd – selv efter montering. Dette system giver dit barn masser af benplads og gør desuden montering lettere. Foruden at selve stolen er rummelig, så hjælper den desuden med at give personen på forsædet mere plads uden at skulle tage stolen ud af bilen.

Sikker montering på 30 sekunder

Du kan montere Axkid ONE på bare 30 sekunder i seks simple trin. Stolen har en selvopstrammende rotationsbøjle med hjælpemidler, der fortæller, når stolen sidder korrekt mod sædet. Hvis det alligevel skulle tage længere tid for dig, kan du få gratis hjælp af Axkid.

axkidone-2.png

Axkid ONE Bagudvendt Autostol, Brick Melange

Denne stol har mange funktioner og fordele. Nedenunder opsummerer vi nogle af disse:

  • Sikker montering på under 30 sekunder
  • En stol, som dit barn sikkert kan vokse i – godkendt op til ca. 125 cm og 23 kg.
  • Stolen kan forskydes, da den står på skinner – superpraktisk både ved justering med barnet i stolen og for at give ekstra benplads.
  • Høj komfort og trinløs hældning. Nakkestøtte med 12 højdeniveauer.
  • Fleksibel og justerbar, hvilket gør, at den passer både i store og små biler.

axkidone-3.png

Axkid ONE Bagudvendt Autostol, Brick Melange

 

Vil du læse mere om Axkid ONE? Klik her.

 

________________________________________________

www.axkid.com/axkid-one-arets-babyprodukt-2020