Fordele ved at bruge bæresele!

I dagens indlæg taler vi om hvornår det er bedst at begynde at bruge bæresele, hvorfor det er godt at bære dit barn i en bæresele og så giver vi tips om vores yndlingsbæreseler!

Her kan du finde alle bæreseler og strækvikler fra Ergobaby.

Der er mange fordele ved at bære dit barn i en bæresele, det er hyggeligt samtidigt med at du har hænderne fri til at gøre andre ting. Der er både følelsesmæssige og fysiske fordele — læs om nogle af fordelene herunder:

Blid overgang til den store nye verden

Nærhed stimulerer produktionen af hormonet oxytocin, som har en forstærkende virkning på tilknytningen mellem forældre og barn. Overgangen til den store, nye verden bliver blidere for barnet på grund af denne fysiske nærhed.

Forstærker båndet mellem forældre og barn

Giver nærhed i de første år. Småbørn kan også bæres, så jeres relation kan blive endnu stærkere.

Fremmer barnets udvikling

Dette gælder både fysisk og følelsesmæssigt. Børn der bliver båret tit er roligere, da deres grundlæggende behov for nærhed bliver dækket.

Positivt for den sundhedsmæssige udvikling

Mindsker risikoen for pludselig spædbarnsdød og fladt hoved syndrom, samtidig med at det fremmer barnets neurale udvikling, åndedræts- og fordøjelseshelbred, samt balanceevne.

Øget mælkeproduktion

Hvis du ammer kan du som ekstra bonus stimulere mælkeproduktionen, da den øges når du er i tæt kontakt med barnet.

Fremmer udviklingen af det tidlige sprog

Babyer lærer ved at iagttage ansigter, og når du bærer dit barn vil det opleve disse menneskelige interaktioner på tætteste hold.

Når du skal vælge den rigtige bæresele, er der forskellige ting du skal tænke på. Et af vores yndlingsvaremærker er Ergobaby da de har et stort udvalg, der giver mulighed for at bære den lille fra det er nyfødt til det vejer ca. 20 kg (den maksimale vægtbelastning varierer mellem Ergobaby’s forskellige modeller). Vi vil gerne fremhæve Cool Air Mesh fra Ergobaby, der er lavet af et blødt og slidstærkt meshmateriale, der holder både barn og bærer kølige. Flere af modellerne fra Ergobaby er oven i købet blevet udpeget som Bedst i test. Vi kan anbefale Ergobaby 360 Bæresele m. Easysnug Spædbarnsindlæg hvor du får en hel pakkeløsning — perfekt til de vordende forældre! Alt-i-en bæreselen Ergobaby Omni er også god til de vordende forældre. Den har intet spædbarnsindlæg men kan alligevel bruges til dit nyfødte barn, da den kan justeres fra brug med baby til brug med det lidt større barn.

Hvis du foretrækker en strækvikle, så er det også noget Ergobaby kan klare, måske ønsker du at have både en bæresele og en strækvikle så du kan skifte mellem de to? Denne fine prikkede sag hedder Ergobaby Aura Vikle, Pearl Grey.

 

bärsjal-ergobaby-_780X500.jpg

 

-------------------------------------------------------

 

@Narten86

@Mariellewinkler

@ergobabyscandinavia