Sandkasser med låg

En sandkasse kan virkelig bringe sjov og glæde til dit barn og er derfor et must i haven. I dagens artikel kommer vi med sandkasseanbefalinger.

Tænk at have et sted i haven, hvor børnene kan lege, bygge sandslot, lave sandkager eller grave voldgrave! På webshoppen kan du shoppe masser af sandkasser i forskellige modeller og størrelser. Vi anbefaler især vores sandkasser med låg, der sørger for, at sandet ikke bliver snavset, vådt af regn eller omdannet til nabokattens nye toilet.

Hvad med en sandkasse i form af børnenes yndlingsdyr eller yndlingskarakter fra Disney? Eller hvad med at kombinere picnicbordet med en sandkasse

Nogle af vores sandkasser har et praktisk tag, der beskytter dit barn mod regn og solens stærke stråler. Men! Taget kan indstilles i højden, så det kan sænkes og blive til et ”låg” over sandkassen, når den ikke bruges. Så smart!

rebeccadufwall_780X500.jpg

Woodlii Sandkasse med Låg og Tag

I finder endnu flere sandkasser og legeredskaber lige her

 

__________________________

@rebeccadufwall
@carolaekman