Tips til sjove lege i bilen!

Alle forældre ved, at det ikke altid er det letteste at holde børnene rolige og tilfredse, når I skal ud og køre langt. I dagens artikel kommer vi derfor med gode råd til sjove og nemme billege, der gør alle i bilen glade!

Sommerferien er over os, og mange familier planlægger udflugter og rejser, der kræver længere tid i bilen. I listen nedenunder finder I vores tips til sjove lege til bilturen, så I slipper for rastløse børn.

Musikquiz

Lav en liste med forskellige sange (alle i familien skal kende sangene). Spil introen fra de forskellige sange, og den som kan gætte, hvilken sang det er, får et point. Ekstra point gives, hvis man også kan sige, hvem der er kunstneren.

Gul bil!

Denne klassiske billeg går ud på, at den der først ser en gul bil råber ”Gul bil!” og får et point. Du kan eventuelt holde styr på pointene, mens dine børn leger – så har du samtidig muligheden for at kigge ud af vinduet og nyde landskaberne. Når I er blevet trætte af at kigge efter gule biler, kan I selvfølgelig skifte til en anden farve!

Gæt hvem

En passager tænker på en person. De andre må stille ja-nej-spørgsmål for at finde ud af, hvem det er.

Hvad passer ikke?

En af de rejsende siger tre ting om sig selv. To ting passer, men én ting gør ikke. De andre skal finde ud af, hvad der ikke passer.

Kig ud ad vinduet

En person i bilen siger en ting, som de andre skal finde langs vejen – for eksempel ”får”. Den, der først ser et får, må bestemme næste ting, som de andre skal finde ved at kigge ud ad vinduet.

... fortsæt historien

Den første deltager begynder historen med for eksempel at sige: ”Der var en gang et næsehorn (valgfrit navneord)…” Næste person bygger videre på historien ved at sige den næste sætning. Forsøg at gøre historien så sammenhængende som muligt. Legen afsluttes med, at nogen siger ”… og så levede de lykkeligt til deres dages ende”.

 

På billedet neden for ser I nogle af vores bestsellers i autostole til babyer og større børn – perfekt til både kortere og længere bilture. Alle modellerne er testvindere, fås til en rigtig god pris og fylder lidt!

 

Maxi-Cosi

Bilbarnstolar.jpg
1. Maxi-Cosi CabrioFix Autostol Baby 2. Maxi-Cosi Rodifix AirProtect Autostol 3. Maxi-Cosi Rock Autostol Baby

Maxi-Cosi er et kendt og populært mærke, der har mange funktionelle og gode autostole i sortimentet. Med innovative løsninger, behagelige sæder og masser af benplads, er det ikke overraskende, at Maxi-Cosi er det foretrukne autostolsmærke hos mange børnefamilier. Vi forstår i hvert fald godt hvorfor:

  • Flere af autostolene er blevet kåret til bedst-i-test
  • Autostolenes Side Protection System giver optimal sikkerhed ved sidekollisioner
  • Baserne FamilyFix Bas og FamilyFix One Bas viser ved hjælp af lampe og lyd, om autostolen er korrekt monteret
  • Babyautostolene har spædbarnsindlæg, der sikrer bedre pasform for de mindste
  • Justerbar nakkestøtte og hældning
  • Betrækket kan nemt tages af og vaskes

Dette er bare nogle af de mange fordele, du får, hvis du køber en autostol fra Maxi-Cosi. Klik ind på webshoppen og læs mere om Maxi-Cosi og deres sikre autostole!

___________________________________

@viktoriaholmgren
@liwolausson