Line Hansen anmelder Beemoo Sport Kombo Løbevogn

Livsstilsbloggeren Line Hansen og sønnen Theodor har fået vores Beemoo Sport Kombo Løbevogn med på løbeturen rundt i København. Læs hendes ærlige anmeldelse af den smarte løbevogn lige her, og besøg Lines blog www.lineslivsstil.dk om træning, sundhed og livet som mor til skønne Theodor!

VI HAR FÅET EN LØBEVOGN, OG THEODOR ER VILD MED DEN!

Eller også er hans mor mest, haha! Ej jeg synes det er SÅ fedt endelig at kunne løbe igen, nu hvor Theodor er blevet gammel nok til at sidde i en løbevogn. Nogle af alle vores gåture skal derfor skiftes ud med løbeture, og jeg håber Theodor kommer til at blive vild med at sidde der, imens mor her knokler 🙂

Jeg har det sidste stykke tid testet Beemoo Sport Kombo løbevogn, der er en helt ny vogn, netop lanceret i april måned. De første ture gik jeg med vognen, for at Theodor kunne vende sig til at ligge i den og sove. Den første tur tog det over en time for at han faldt til ro, men så sov han altså også 2 timer mens jeg gik. Og det har han så gjort et par gange mere inden jeg begav mig ud at løbe. Det var vigtigt for mig, at han var vant til at sidde og ligge i vognen og kendte den, før jeg tog af sted på første løbetur. Hvis du leder efter en løbevogn, så kommer her min anmeldelse af Beemoo Sport kombo:

FORDELE OG ULEMPER

Beemoo løbevognen er simpelthen så nem og let at styre, og det er den største fordel ved denne vogn. Den drejer utrolig let og man skal ikke skubbe eller bruge mange kræfter for at få den til at rulle af sted. Den har gode dæk og god affjedring, og du behøver ikke at koncentrere dig om bump på vejen, da den let glider over dem. Kalechen dækker rigtig fint for solen, både når Theodor sidder og ligger, den er dejlig ‘dyb’. En anden fordel er, at vognen også fungerer super fint som klapvogn, og ikke blot løbevogn. Du får derfor 2 vogne i en. Vi var en tur i Dyrehaven, hvor Theodor var med og sov så fint i Beemoo’en, og da han vågnede satte vi ham blot mere op, så han kunne følge med i, hvad der foregik. Der er plads til, at du kan have 2 flasker vand med og et rum til nøgler, mobil m.m. Desværre har jeg en iPhone 8 Plus, og den kan akkurat ikke være der, hvilket er ret øv. Havde rummet bare været en lillebitte tand større, var der plads. En anden ulempe er det lille kighul, der er i kalechen, man kan nemlig ikke helt se igennem og lige tjekke at alt er ok, når lyset faldet lidt skævt ned derpå. Her kunne materialet godt være lidt bedre transparent, men jeg ved selvfølgelig ikke om det skyldes, at der er solfilter i.

TEKNISKE DETALJER OG FUNKTIONER

Beemoo’en kan som sagt fungere både som klapvogn og løbevogn. De små kan sidde op og ligge ned, og også midt i mellem, da den nemt kan strammes eller løsnes i bag for den position, du vil have de skal ligge i. Et af vores krav var blandt andet et langt liggemål (den kan bruges til de er 5 år, kæmpe plus), men også god opbevaringsmulighed. Og det er der i bunden af vognen, hvilket jeg i den grad har savnet ved vores anden kombivogn. Jeg synes håndtaget er rigtig rart at holde om, og jeg havde ingen problemer med at have håndledsremmen om den ene hånd, mens jeg løb. Nu er jeg ikke særlig tålmodig og det må for mig gerne bare være nemt med udstyr, så det var også vigtigt for os (eller mig, haha), at vores løbevogn skulle være nem at folde sammen og have stående. Og jeg lyver altså ikke når jeg siger, at det ikke kan gøres nemmere! Se evt video af det her. Der er refleks i stoffet, så du kan også løbe om aftenen eller tidlig morgen, hvor det kan være mørkt.

KAN BEEMOO’EN ANBEFALES?

I den grad. Nu kan jeg selvfølgelig ikke sammenligne med andre lignende løbevogne, men den er altså en drøm at løbe med og styre. Jeg ved vi kommer til at bruge den som klapvogn også, og når vi skal på ferie, så er det helt klart den vi skal have med os. Det skyldes både det foldbare stel, men også at den er så let at skubbe af sted, og at Theo både kan sidde og ligge ned. Jeg synes, jeg kunne fornemme at Theodor lå godt mens jeg løb. og ikke væltede rundt når der kom lidt bump. Han sov i hvert fald den time jeg var af sted, så noget må have været godt 😉 

Læs mere om vognen her: Beemoo Sport Kombi Løbevogn.

Skynd dig ind og følg @lineslivsstil på Instagram og læs hendes blog på www.lineslivsstil.dk. ❤

Lines-Lisvsstil-Beemoo-Sport.jpgLines-Lisvsstil-Beemoo-Sport2 (2).jpg