Dr. Brown’s sutteflasker modvirker mavepine hos de mindste

Sult, træthed eller mangel på opmærksomhed – ja, der er mange grunde til et utilfreds barn, men når spædbørn skriger, kan det også let betyde, at de har ondt i deres følsomme mave. Med fokus på babyernes sundhed og velbefindende har Dr. Craig Brown udviklet en kollektion af sutteflasker, som mindsker risici for luft i maven og andre géner, som flaskebørn kan blive udsat for. 

At blive forældre er en stor og fantastisk forandring i livet. Der er meget nyt, man skal lære, hvilket er både spændende og svært. Allerede fra første dag har babyen sin egen vilje og personlighed, som man lærer bedre og bedre at kende for hver dag, der går. Små børn kommunikerer først og fremmest deres behov ved at græde, klynke og skrige, og er man heldig, kan man aflæse hvilken lyd, der passer til hvilket behov: Jeg er sulten, jeg er træt, jeg keder mig!
Men en skrigende baby kan også betyde, at der er luft i maven, og deraf kommer mavepine, som gør rigtigt ondt. Dette er en ganske normal oplevelse for spædbørn, som endnu har følsomme maver med tarme, der arbejder og udvikler sig med lynets hast. Hvis barnet får flaske, kan der samles meget luft i den lille mave, og hvis babyen trækker knæene op mod maven og spænder benene, mens det skriger utrøsteligt, så kan det skyldes kolik.
Dr. Craig Brown undersøgte sammenhængen mellem hans eget barns mavepine og brugen af sutteflaske, hvor han kunne se luften boble op, og han opdagede, at der var behov for et system, som fjernede luftboblerne i sutteflaskerne, når børnene spiste. Dr. Brown begyndte en systematisk forskning, og efter et par år designede han et ventilsystem, der forandrede livet til det bedre for mange spædbørn og deres forældre over hele verden.

Dr. Brown’s sutteflasker
Alle flasker fra Dr. Brown's har en invendig luftventil, som udligner trykket i flasken og fjerner luftbobler og vakuum, hvilket forhindrer, at babyen får et ubalanceret indtag af luft igennem sutten, og dermed udvikler mavepine, kolik og endda mellemørebetændelse.
Reduceringen af luft indebærer desuden at vitaminerne, som a, c og e samt lipider, bevares i mælken. Sutteflasken  kan med fordel bruges til for tidligt fødte børn samt andre børn, der har problemer med amningen. 
Når barnet bliver større, kan man let fjerne ventilen og bruge flasken som en normal sutteflaske. Sutteflaskerne fås i to modeller – Options, som har den klassiske smalle form og Wideneck, som har en bredere hals, der gør den let at gribe om. Begge modeller er fremstillet i Polypropylen, som er helt giftfrit. 

Dr.browns2.jpg

 
Dr. Brown's er blevet tildelt flere udmærkelser for sine smarte sutteflasker. Bl.a. har de vundet førstepladsen i ”2015 Moms Picks: Best Baby Bottles”, ”American Baby Best Awards 2014” og ”Parenting Awards 2013”.