3 ting storbyforældre skal tænke på, når de køber barnevogn

Når man skal købe barnevogn, gælder det i høj grad om at finde én, der passer til ens livsstil og behov. Vi gennemgår her de tre vigtigste ting, du som storbyforældre skal tænke på, når du finde den perfekte barnevogn!

Ligesom man har biler, der er tilpasset kørsel i byen, så findes der også barnevogne, som passer til de helt særlige vilkår sådanne omgivelser giver. I dette indlæg tager vi de tre vigtigste ting op, som forældre der bor i storbyen, skal tænke på, når de vil finde den bedste barnevogn.

 

1. Hold øje med hjulene 

Og hvad mener vi mon med det? Jo, hjul til barnevogne kan variere i størrelse, antal, type m.m. Den perfekte storbyvogn har drejelige hjul med lås foran, så man nemt og enkelt kan manøvre sig rundt om mennesker, ind i butikker og over høje fortovskanter. Det kan desuden være smart at vælge en vogn med fire hjul, da man hermed øger stabiliteten for både barn og forældre og altid kører sikkert. 
En vogn, der lever op til disse krav, samt dem vi senere kommer ind på, er Silver Cross Barnevogn Pioneer. Den har både integreret lift og siddedel, hvilket gør den til et økonomisk køb, da man kan bruge vognen fra barnet er nyfødt til det er ca. 4,5 år. Den store varekurv er perfekt til indkøbsture eller opbevaring af pusletaske, som man ofte har brug for, når man er ude. 

vagn 1.jpg

 

2. Vendbare dele

I et travlt bymiljø er et vendbart sæde en skøn funktion, da man får mulighed for at styre mængden af indtryk, alt efter om man ønsker at afskærme for byens mange indtryk og give en lidt tryggere køretur, eller om man vil lade barnet få afløb for nysgerrighed og følge med i alle de spændende ting, som sker omkring jer.
Vores andet bud på en vogn, der kan leve op til alt dette er Silver Cross Surf. Ud over at have et stilrent design er den supernem at navigere i travle byer, og så kan den klemmes ind i selv den mindste elevator, hvilket gør den specielt tilpasset til bylivet! 

bild 2.jpg

bild 3.jpg

  
3. Mål

Man siger, at det ikke er størrelsen, det kommer an på, men det er det i høj grad, når det kommer til barnevogne! For når man skal manøvre sig igennem folkemængder, busser, elevatorer og butikker, så er det smart med en vogn, som er nem at styre og presse ind selv på trang plads. Derfor anbefaler vi, at I inden købet, ser på, om vognen kan være i bilen, opgangen eller i elevatoren! Hermed ikke sagt, at det gælder om at finde den mindste vogn på markedet, men det er smart at finde én, der matcher ens unikke behov! Et eksempel på dette er Silver Cross Wave Søskendevogn, der er perfekt til storbyen! Den indeholder alle ovennævnte kvaliteter og man kan endda tilkøbe et ekstra sæde, hvilket gør den til en god og praktisk barnevogn til dig, der opgraderer til to små guldklumper. 

silver cross wave.jpg