• Mors_Dag_Logo.png

  Hvornår er det Mors Dag i 2021?

  Mors Dag 2021 falder på:
  Søndag d. 9. maj

   

 •  

  Gaveidéer til Mors Dag

  Tjek vores udvalg til gravide og mødre og find den perfekte gave til Mors Dag.

 •  

  Mors_Dag_Avdelare.png

  Hvorfor fejrer vi Mors Dag? Mors Dag startede i USA, men kom til Danmark i 1929. På denne særlige dag giver vi os tid til at hylde og værdsætte alle vores fantastiske mødre! Vi synes, at mor og hendes kærlige indflydelse på familie, børn og partner, fortjener at blive fejret på Mors Dag - uanset om hun venter sit første barn eller har børnebørn og oldebørn!

  Hvornår er det Mors Dag i Danmark? I Danmark følger vi traditionen fra USA og fejrer Mors Dag den anden søndag i maj, hvilket betyder, at Mors Dag 2021 falder den 9. maj. I vores nabolande, Norge og Sverige, fejrer man også mors dag, men her har man valgt at lægge fejringen på andre datoer for at undgå, at den skal overlappe andre mærkedage.

  Gave til Mors Dag: Mor er jo, som bekendt, den bedste i verden, og vores vigtigste opgave på Mors Dag er at vise hvor meget hun betyder for os! For mange betyder det en buket blomster og en hyggelig telefonsamtale, men kun fantasien sætter grænser! Det er måske ikke børnene, der er de store gavekøbere, men far eller mors kæreste kan jo passende være behjælpelig på den front. Et hjemmelavet kort, en flot Mors Dag-buket med smukke forårsblomster eller et spaophold er altid gode gaver, men det vigtigste er, at mor føler sig lidt ekstra værdsat på lige netop denne dag. Selv den kommende mor kan have brug for lidt ekstra opmærksomhed på Mors Dag, og her på Jollyroom har vi masser af gaveidéer i linkene herover, der hjælper dig med at finde den perfekte Mors Dag-gave til den nybagte- eller gravide mor. 

  Fun fact: Alene i USA foretages der årligt op mod 120 millioner telefonopkald til mødre på Mors Dag, og der bruges over 14 milliarder dollars på gaver! Blandt de mest populære gaver, som børn giver deres mor på Mors Dag er kort, blomster, restaurantbesøg, smykker, tøj, spaophold, gavekort, bøger og husholdningsprodukter!