BRIO Togpakke
BRIO Togpakke
BRIO Togpakke
BRIO Togpakke
BRIO Togpakke
Zoom

BRIO

BRIO Togpakke

Fri fragt
Varen er udsolgt

Leveringstiden tager normalt arbejdsdage.

Se mere information her.

Varen er udsolgt
659 kr 836 kr

Leveringstiden tager normalt arbejdsdage.

Se mere information her.

Overvåg lagerstatus

Beskrivelse

Togpakke fra BRIO – et skønt startsæt fra BRIO med masser af sjove tilbehør, så du kan starte dit eget miniunivers med det samme. Er du allerede hooked på BRIO, så er der glimrende mulighed for at udbygge din bane med elementerne heri. En perfekt fødsels- eller julegave til alle glade togførere.

Anbefalet alder: 3 år.

Materiale: Træ.

Togskinnesæt fra BRIO - Skinnesættet er tilbehør til din BRIO-bane. Udvid din bane med de 11 forskellige skinnedele og bliv inspireret af den medfølgende vejledning til 5 kombinationer.

Bro fra BRIO - en helt klassisk BRIO-bro, du kan køre både over og under, og som passer til alle BRIO-tog og togbaner.

Togbanesæt "Classic" fra BRIO - en klassisk togbane fra BRIO i lyst træ til de yngste børn. Dette startsæt indeholder skinner, træer, en bro, en station og et tog, så bare se at komme afsted på eventyr! BRIO togbaner kan kombineres og udvides i et utal af muligheder, så du aldrig bliver træt af at lege med det.

Model: Figure 8 Set, 33028.

Hævede Skinner fra BRIO - en tilbehørspakke til din BRIO-bane, så du kan udvide. Skinnerne passer specielt godt med viadukter og broer.

Antal dele: 2 stk.

Artikelnummer:  901256

Kundebilleder

Anmeldelser

Jollyroom garanterer, at anmeldelser lavet af "verificerede købere" er Club Jollyroom-medlemmer, som har købt produktet hos Jollyroom. Jollyroom garanterer dette ved at matche det anmeldte produkt med medlemmets købshistorik hos Jollyroom. Jollyroom garanterer ikke, at andre anmeldelser udelukkende er skrevet af kunder, der har købt eller brugt det pågældende produkt, men opfordrer kun Club Jollyroom-medlemmer, som har brugt produktet, til at skrive anmeldelser. Jollyrooms personale kan også anmelde produkter, men de bliver kun angivet som "verificerede købere”, hvis de har købt produktet hos Jollyroom uden at få kompensation.