Legekøkkener

Vi har flotte legekøkkener til børn, der vil være ligesom mor og far, eller lege restaurant. Køb legekøkken hos Jollyroom, så kan du vælge mellem modeller fra bl.a. BRIO og Kids Concept med køkkenredskaber, som ligner de voksnes.
58 resultater.

Legekøkkener til børn

Legekøkkenet er en af de mest populære former for rolleleg, hvor børnene kan lege deres yndlingsleg – at gøre som mor og far! Og så findes der endda så mange forskellige versioner af legekøkkener, som både har komfur, vask, skabe og skuffer, køkkenure og køkkenredskaber, at børnene vitterligt kan bruge timer på at legebage, kokkerere, lære dukkerne at lave mad og meget mere.

Uanset om I bor stort eller småt, så er der plads til et legekøkken. Nogle fylder et hjørne og andre er veludstyrede luksusmodeller, nogle er superelegante og retro, andre er klassiske eller farverige. Der er også fine legekøkkener i træ såvel som holdbare køkkener i plastik. Og så er et legekøkken den slags legetøj, som udfordrer, stimulerer og aktiverer barnet både fysisk og mentalt!

Legekøkkenet med legemad og køkkenredskaber, samt andet tilbehør, er desuden en dejlig måde at lade barnet stifte bekendtskab med et helt område i hverdagen på, som giver dem meget nødvendige viden, de senere kan bruge.

Legetøjskøkkenet – den bedste gave til barnet

Find det smarte og lækre legekøkken, som sætter gang i dit barns fantasi, uanset om det er et smart legekøkken fra Kidkraft eller Sebra, et klassisk legekøkken i træ fra BRIO eller et farverigt legekøkken i plastik fra Smoby, så kan du finde det hos jollyroom! Og når legekøkkenet er valgt, kan du desuden finde masser af tilbehør såsom køkkenredskaber, legemad, bagesæt, kokkesæt med forklæde og hat eller hvad med storslåede legetøjskager, man kan skære og samle igen?

Find andet sjovt legetøj fra rolleleg til børnene her. Se f.eks. søde dukkevogne og dukkesenge, imponerende eller enkle dukkehuse med og uden dukkemøbler, eller hvad med babylegetøj, der stimulerer og aktiverer krop og hjerne lige godt? På Jollyroom har du adgang til det største udvalg af alt til barn og baby – også når det gælder legetøj.