Racerbaner

Sæt fart over feltet med racerbaner til børnene. De smarte modeller af virkelighedstro racerbaner passer til alle børn, der elsker fart og biler. Shop legetøjsracerbane, bilbaner og racerbanebiler i Jollyrooms store udvalg!
72 resultater.

Biler i lange baner til store og små børn

Bilbaner og racerbaner er en af den slags legetøj, som underholder børn i timevis, mens de eksperimenterer og observerer bilerne, der enten ruller ned ad ramper, hen ad skinner og igennem tunneller eller suser afsted med lynets hast på de dertil indrettede skinner i loops og fra affyringsramper. Det er simpelthen for sjovt og fantastisk, når man står som barn og har den fuldkomne kontrol over verden!

Racerbaner og bilbaner til børn og babyer fra Jollyroom

Her kan du finde både racerbaner fra Scalextric med fart på for de større børn og flotte bilbaner i træ med ramper og trafiklys til de mindre børn fra f.eks Kidkraft og Alex´s Garage, Vi har simpelthen samlet racerbaner af alle slags fra flere af de kendteste mærker og tilføjet lidt ekstra, bare for at være sikker på, at I kan finde præcis den bilbane, I vil have. Vælg blandt Hot Wheels, Scalextric og flere, når den næste fødselsdagsgave skal findes!

Husk at vi har Nordens største udvalg af alt til børnefamilien, og det gælder også legetøj. Du kan finde alt fra fjernstyrede biler, Lundby dukkehuse, fine gyngeheste, togbaner fra f.eks. BRIO til flotte sandkasser i vores sortiment, så tøv ikke med at kigge ind på hylderne.