Udklædningstøj, prinsessekjoler og dyremasker eller flotte sørøverkostumer er nogle af de ting, du kan finde her i vores udklædningsgarderobe, som er tilgængelig fra Fastelavn til Halloween og også tiden imellem.
48 resultater.

Halloween – en skræmmende favorit hos børnene

De fleste forældre husker nok ikke Halloween fra deres egen barndom. Det var nemlig først omkring årtusindeskiftet, at man begyndte at se halloweenkostymer til børn i legetøjsbutikkerne, og det tog endnu et par år, før det blev rigtigt populært – og blev som man kender det i dag!

Nu elsker vi Halloween, og særligt børnene, hvilket ikke er så mærkeligt. Børn elsker jo at klæde sig ud, uanset om det er Halloween eller ej. Hvis man tager et kig ind i en hvilken som helt dansk børnegarderobe, så er der gode chancer for, at man vil finde alle mulige prinsessekjoler og superheltekostumer! Men når det er sagt, så har Halloween en særlig plads i mange børns hjerter. Det er dagen, hvor man kan klæde sig ud i frygtindgydende heksekostumer, skeletdragter, djævlekostumer og spøgelsesdragter – og skæmme mor og far fra hus og hjem. Og hvis man er mere til de søde kostumer, så kan man i stedet vælge et sjovt græskar kostume!

Find et Halloween kostume til dit barn på Jollyroom

Her på Jollyroom har vi masser af Halloweenkostumer til børnene. Her kan du finde alt fra skrækindjagende zombiekostumer, vampyrkostumer til både drenge og piger, mumieudklædninger, skelethandsker og flagermusvinger – og ja, også heksekostumer og heksehatte, selvfølgelig!

Tag også gerne et kig på vores andre børnekostumer. Vi har for eksempel super fine dyrekostumer og ikke mindst smarte prinsessekjoler og andre kostumer inspireret af kendte og populære tegnefilm og serier, alt sammen fra gode mærker som Leco, Magtoys, Oscar & Ellen og mange flere! Vi har også et stort sortiment med arbejdstøj til børn, eller arbejdskostumer om man vil! Her finder du sjove kostumer, så man ikke behøver at være voksen for at blive politibetjent, brandmand, sygeplejerske, læge, astronaut eller hvad man ellers drømmer om!

Her på Jollyroom har vi desuden prisgaranti, så du er sikker på, at finde dette års Halloweenkostume til den bedste pris online!