Her kan du finde masser af fjernstyrede helikoptere til de små teknikentusiaster. Vi har et stort udvalg af mini helikoptere og dem der kan flyves af den grønneste nybegynder, til de mere avancerede modeller, der kræver øvelse.

Se verden lidt fra oven og flyv afsted med en sej fjernstyret helikopter.

Der er mængder af sjov for både børn og voksne med en smart fjernstyret helikopter. Tag den med på skov- eller strandturen, se den lette og lande, måske kan I blive så gode til at styre den, at I kan få helikopteren til at lave cool stunts. Alt fjernstyret legetøj, det være sig både fjernstyrede droner, fjernstyrede modelbiler eller racerbaner, er supergod og sund gymnastik for hjernen. Det er nemlig legetøj, som helt sikkert vil give en meget bedre hånd – øje koordination og finmotorik. På regnfulde dage er det endda muligt at flyve med helikopteren indendørs, så her har du legetøj med masser af muligheder.

Fjernstyret helikopter til udendørs og indendørs leg.

Her hos os på Jollyroom kan du få flere forskellige fantastiske fjernstyrede helikoptere, fra kendte mærker som Syma og TX Juice. Hvis du vil se verden lidt fra oven, kan lide den friske luft, så sørg for at få fat i en supersej fjernstyret helikopter fra Jollyroom og flyv afsted.

Har du tjekket at alt legetøjet er med? Vi har mere fjernstyret legetøj, men også legetøjsbiler og racerbaner og andre skønne udendørs legetøj.

Jollyroom har åbent alle årets 365 dage. Vores prisgaranti betyder at vi selvfølgelig matcher prisen, hvis du finder varen billigere et andet sted.