Dukkevogne & Dukkesenge

Gør barnets leg med dukken sjovere med skønne dukkevogne, dukkeklapvogne og dukkesenge. Find fantastisk tilbehør til dukken i form af flotte dukkevogne i træ og dukkevogne i flet fra kendte varemærker, som børnene vil elske!
139 resultater.

Dukkevogne og dukkesenge - prikken over i’et i en dukkeforældres hverdag

Så fik man endelig yndlingsdukkerne i hus, og hjemmets lilleput har indrettet et dukkehus til de mindste. Nu mangler vi bare dukkemøblerne! For eksempel en dukkeseng, så man har et sted at sove, og selvfølgelig en dukkevogn eller klapvogn, så børnene kan tage dukke med på en tur ned ad vejen, når solen skinner.

Heldigvis for os forældre er det ikke svært at opdrive dukketilbehør af alverdens slags. Bare tryk på knappen, og så er både dukkevogn og dukkeseng på vej til levering!

Bunker af dukkesenge og dukkevogne i vores udvalg af online legetøj

Her på Jollyroom tør vi godt garantere, at i finder børnenes nye dukkevogn eller dukkeseng. Vi har virkelig alverdens tilbehør til dukker og dukkehuse, og vi handler med de bedste varemærker som Lundby, Sebra og Brio eller Smallstuff.

Er du også på jagt efter andet legetøj til børn på 1 år eller 2 år eller måske den perfekte dåbsgave, så dyk ned blandt søde musikuroer, sjove gåvogne som Wheely Bug eller legekøkner i træ med spændende tilbehør og legemad. Vi sørger nemlig altid for at have de bedste klassikere og det nyeste moderne legetøj på lager, så du finder det hele her.