JLY Boldbassin & Aktivitetsklodser, Grå
JLY Boldbassin & Aktivitetsklodser, Grå
JLY Boldbassin & Aktivitetsklodser, Grå
Zoom

JLY

JLY Boldbassin & Aktivitetsklodser, Grå

Fri fragt
Midlertidigt udsolgt

Leveringstiden tager normalt arbejdsdage.

Se mere information her.

Midlertidigt udsolgt
1.518 kr

Leveringstiden tager normalt arbejdsdage.

Se mere information her.

Overvåg lagerstatus

Beskrivelse

Forvandl ethvert rum til et sjovt legeværelse med dette fine boldbassin fra JLY. Takket være polyuretanskummet står boldbassinet sikkert på gulvet. Skummet får let og hurtigt sin rette form, og boldbassinet bliver et skønt sted for dit barn at lege.

Dette skønne boldbassin er beklædt i blød, Oeko-Tex-certificeret bomuld og er fyldt med 150 bolde, der er fremstillet af giftfri PE-plast. Boldene kommer i farverne hvid, pearl, grå og sølv. Betrækket kan tages af og vaskes i maskinen, så du let kan fjerne pletter, hvis uheldet skulle være ude.

I denne pakke medfølger der også tre aktivitetsklodser fra JLY med afrundede, behagelige kanter. De har forskellige former der kan kombineres på flere forskellige måder. Perfekt til træning af dit barns finmotorik!

– Skumfyld og bløde kanter, så du trygt kan lade dit barn lege.

OBS: Da boldbassinet er pakket i en kasse, kan det tage lidt tid, inden det får sin runde form.

Aktivitetsklodser: Bomuld, elastan, skummateriale.
Boldbassin: Bomuld, elastan. Oeko-Tex-certificeret
Skum: Polyuretanskum
Bolde: PE-plastik

Artikelnummer:  911914

Kundebilleder

Anmeldelser

Jollyroom garanterer, at anmeldelser lavet af "verificerede købere" er Club Jollyroom-medlemmer, som har købt produktet hos Jollyroom. Jollyroom garanterer dette ved at matche det anmeldte produkt med medlemmets købshistorik hos Jollyroom. Jollyroom garanterer ikke, at andre anmeldelser udelukkende er skrevet af kunder, der har købt eller brugt det pågældende produkt, men opfordrer kun Club Jollyroom-medlemmer, som har brugt produktet, til at skrive anmeldelser. Jollyrooms personale kan også anmelde produkter, men de bliver kun angivet som "verificerede købere”, hvis de har købt produktet hos Jollyroom uden at få kompensation.

Prishistorik

Mangler data