Hylder & Reoler

Sørg for god organisering af børneværelset med smarte reoler, kommoder, skabe og hylder, så legetøj og andet tøj kan ryddes op let og hurtigt. Vi har alt fra boghylder til flotte kassereoler, som gør det sjovt at rydde op, så tøv ikke et sekund. Find dem her!
156 resultater.

Hylder og reoler til børneværelset

Når man skal i gang med indretning af et børneværelse, finder man hurtigt ud af, at der er en hel del møbler, der skal på plads. Noget af det vigtigste er nok god organisering og opbevaringsplads til alt fra legetøj til børnetøjet. Husk gallerihylden til børnebøger og pyntegenstande samt billeder eller skabe og reolplads til tøj og sko. Det bliver simpelthen meget lettere, hvis man sørger for at have hylder, reoler og skabe nok!  

Uanset om I er til de klassiske møbler, romantisk stil eller det enkle og moderne, så er det godt at have et overblik over indretningen, når reoler og hylder skal købes ind og placeres, men bare rolig: I kan vælge blandt Nordens største udvalg af udstyr til børn og babyer lige her.

Alt i hylder, skabe og reoler til børneværelset hos Jollyroom

Vi sagde det jo! Vi har væghylder og gallerihylder til billeder og pyntegenstande, tøjskabe, kommoder, kassereoler og bogkasser, reoler med motiver og rumdelere. Vi har alt til opbevaring på børneværelset i flotte farver, lækkert design og børnevenlig udformning. Find de sødeste børnemøbler fra mærker som Bloomingville, Cloudberry Castle, Hoppekids eller Alice & Fox.

Husk at vi tilbyder prisgaranti, når du handler hos os. Og hvis du har brug for andre møbler til børneværelset, så kig forbi vores juniorsenge, lænestole og sækkestole, eller hvad med en praktisk weekendseng til rejser eller overnattende gæster?!