Sparkedragter

En sparkedragt til babyer er genial da den bedre holder fødderne varme end heldragter uden fødder. Undgå løse strømper og kolde tæer med en dejlig varm sparkedragt, der dækker det hele.

Sparkedragter til babyen

Så længe man er lille, er det bedst med tøj, der er behageligt og let at få af og på – som f.eks. en heldragt til baby med eller uden fødder. Og en sparkedragt har den fordel, at fødderne forbliver varme, selvom de stikker ud under dynen, eller tripper rundt på det kolde gulv. Og som med de fleste heldragter og sparkedragter til små børn, så er der et væld af fine mønstre og sjove tryk at vælge imellem.

Sparkedragter i hobetal på Jollyroom

Det er med sparkedragter som med bodystockings og heldragter, at man næsten ikke kan få for mange, hvis man altid vil have adgang til rent tøj i skabe, og her på Jollyroom har vi samlet en mængde af lækre ulddragter, dragter med smarte knapninger og sparkedragter med tryk og foldefødder fra mærker du kender og elsker. Find brands som Fixoni, Disney m.fl.

Husk vi har også både heldragter og bodyer til babyen lige såvel kan du finde nogle af verdens bedste babyalarmer til luren i barnevognen og mere kvalitetstøj som regntøj, nattøj og flyverdragter lige her.

Vi har selvfølgelig 365 dages åbent køb.