Halloween 2021

Hvornår er det halloween 2021?

Halloween fejrer vi den 31. oktober dagen før Allehelgensdag.

Hvad er halloween?

Halloween eller Allehelgensaften kan spores helt tilbage til Samhain, en hedensk højtid blandt kelterne, der symboliserede sommerens afslutning den 31. oktober til 1. november. Med tiden er denne højtid kommet til kristendommen som dagen, hvor man mindes og ærer de døde, martyrer og helgener. 

Halloween i Danmark

I Danmark fik Halloween sit gennembrud omkring årtusindeskiftet, og denne fest bliver mere og mere populær, både hos børn og voksne! Halloween minder om Fastelavn, med et uhyggeligt twist. Til efterårets store udklædningsfester er kostumer, pynt og sågar mad i skræmmende, gysertema. Nogle børn går også rundt og rasler i nabolaget, hvor de banker på døre og spørger om "slik eller ballade”! 

Halloween hos Jollyroom

Hos Jollyroom elsker vi Halloween! Derfor har vi et stort sortiment, med alt hvad børnene har brug for til de uhyggelige og sjove fester. Her kan du shoppe alt fra kostumer, tøj, parykker og heksehatte tilbehør til dekorationer, sminke, græskar og forskellige inspirerende hobbyartikler, så hele familien kan lave Halloweenpynt sammen!