Startpakke Beemoo Easy Fly Lux, Black
Startpakke Beemoo Easy Fly Lux, Black
Startpakke Beemoo Easy Fly Lux, Black
Startpakke Beemoo Easy Fly Lux, Black
Startpakke Beemoo Easy Fly Lux, Black
Startpakke Beemoo Easy Fly Lux, Black
Startpakke Beemoo Easy Fly Lux, Black

Beskrivelse

Forbered jer på den nye babys ankomst, med denne praktiske startpakke!

Indret det nye børneværelse med JLYs klassiske tremmeseng og puslebord. Tremmesengen har tre forskellige højdeindstillinger, så sengens bund kan justeres så den passer til jeres behov. Vægpuslebordet er let at folde ned, når der er brug for det og nemt at slå op når der ikke længere er brug for det. Puslebordet er let at montere og du kan indstille det i en højde der passer jer. På siden af puslebordet er der en praktisk krog, hvorpå du kan hænge tøj eller ,måske en praktisk kurv.

Du får desuden Beemoos Easy Fly Lux-klapvogn samt Axkids sikre babyautostol Babyfix.

Beemoo Easy Fly Lux er en let, velfungerende klapvogn, der er let at manøvrere og som sammenfoldet bliver lille og kompakt. Vognen har kaleche, fempunktssele, aftagelig bøjle og opbevaringskurv. Den har et vipbart ryglæn, der let kan indstilles til fuld hvilestilling. Der er et smart vindue i kalechen, så du hele tiden kan holde øje med dit barn.

Axkid Babyfix er en sikker og testet babyautostol, der med den høje sidebeskyttelse, giver det nyfødte barn den bedste beskyttelse i bilen. Autostolen har polstrede skulderpuder og en behagelig nakkepude, så dit barn vil sidde godt på hele køreturen. Håndtaget kan justeres i fem forskellige indstillinger, så stolen kan bruges som en gyngestol eller en højstol, når den ikke er monteret i bilen. Babyfix er godkendt i overensstemmelse med ECE R44 rev 04 og kan bruges bagudvendt til børn mellem 0–13 kg.

- Adaptere medfølger
- Klapvogn med lang anvendelsestid, maksimal vægtbelastning: 22 kg
- Fempunktssele i både klapvogn og babyautostol
- Klapvogn sammenfoldet, H103 x B46 x L64 cm
- Babyautostol, H55,5 x B43 x L63 cm
- Tremmeseng monteret, H87 x B65 x L125 cm
- Sengebund med tre højdeindstillinger, 31, 46 och 61 cm
- Puslebord, H75 x B58 x D15 cm

Klik på de forskellige produkter, hvis du vil vide mere!

Det kan være svært at finde rundt i barnevognsjunglen, og der findes et væld af fantastiske barnevogne, klapvogne og varianter derover, så for at I bedst muligt kan orientere jer og finde præcis den vogn, der opfylder jeres behov, har vi udviklet denne overskuelige
Jollyrooms Barnevognsguide til at hjælpe jer på vej. God fornøjelse!

Artikelnummer: 905624

Kundebilleder