Beckmann

Køb den rigtige rygsæk til børnene, når de skal på udflugt og ferie eller hvis de mangler en ny skoletaske. Norske Beckmann er eksperter i gode og smarte rygsække, der sidder ergonomisk korrekt på barnets ryg. Beckmanns rygsække til børn – store som små – har skønne designs, som børnene elsker, og sidder helt rigtigt på skuldrene.

  • blank.png

    Beckmann_Logo.png

192 resultater.

Derfor skal du vælge Beckmann of Norway

En skoletaske lever et hårdt liv. I årevis udsættes den for solens skarpe stråler, regn og sne, og på indersiden hærges den af alt fra tunge bøger med skarpe hjørner til vådt gymnastiktøj. Derfor er det ikke uden betydning, hvilken taske du vælger, når skolestart står for døren. Beckmann of Norway designer rygsække, skuldertasker og tilbehør til skolebørn, der kan holde til det hele. Med en lang tradition for kvalitet og funktionalitet, der går helt tilbage til 1946, leverer Beckmann of Norway år efter år nye kollektioner med flotte skoletasker, designet med henblik på at beskytte dit barns ryg og skuldre.  

Beckmann of Norway samarbejder med kiroprakteren Philip J. Wilkens (PhD), som har en medicinsk doktorgrad i lændesmerter, for at sikre at alle deres rygsække kan tilpasses det enkelte barn og forhindre smerterne, der kan opstå, hvis skoletasken ikke sidder, som den skal. De tester taskerne nøje og finder deres inspiration til de flotte mønstre og farver på Europas modemesser.

Bredt udvalg til skole og børnehave

I vores udvalg fra Beckmann of Norway finder du skoletasker og rygsække til børn, samt penalhuse og andet vigtigt tilbehør til skoledagen eller børnehaven. Når du køber dine Beckmann of Norway-produkter hos Jollyroom, tilbyder vi prisgaranti, så du kan vide dig sikker på, at du har fået dem til nettets bedste pris. Hvis du endnu ikke er sikker på, hvilken skoletaske dit barn skal have, eller vil se på endnu mere tilbehør og must-haves til skole og fritid, kan du også tage et kig i resten af vores store sortiment. Her finder du alt inden for tasker til børn, penalhusemadkasser og kreative legesæt med aktiviteter for børn i børnehave- og skolealderen.