Tjekliste til skolestart

Snart er sommeren forbi, og det er tid til at vende tilbage til skolebænken. Uanset om dit barn skal begynde på et nyt klassetrin, i børnehaveklasse eller i børnehaven, er det altid forbundet med spænding og måske en smule nervøstitet, når et nyt år starter efter sommerferien. Vi har desværre ikke et middel mod nervøsitet, men vi kan hjælpe jer med det praktiske, og derfor har vi lavet en tjekliste med det vigtigste til skolestarten.

Sommerferien går hurtigere, end vi tror, og nu er det snart august og inden længe tid til skolestart. Vi har lavet en tjekliste med de vigstigste produkter, der skal handles til skolestart – alt fra ny skoletaske og penalhus til cykel og overtøj til efteråret.

1. Rygsæk og gymnastikpose2 Ryggsäckar och gympapåsar.jpg

Øverst på tjeklisten er selvfølgelig skoletasken. Det er vigtige at finde en taske, der passer både i størrelse og vægt lige nu og ikke en taske, som dit barn først skal vokse sig stor nok til. Dit barns skelet er blødere og mere følsomt end voksnes, og en for stor taske kan belaste ryggen unødigt meget.

Tasken skal…

  • sidde tæt ind til ryggen
  • ikke være bredere end barnets ryg
  • ikke nå hele vejen ned til numsen

Klik her for at komme ind og se vores udvalg af rygsække og gymnastikposer.

2. MinikontoretAllt till minikontoret.png

Selvfølgelig er det sjovere at lave sine lektier eller tegne, når man har sit eget lille hjørne at sidde i! Shop et praktisk skrivebord, en behagelig stol, smart opbevaring og indret den lilles minikontor. Husk at købe en skrivebordslampe, så dit barn kan fortsætte lektielæsningen, efter mørket har lagt sig.

Klik her for at se vores store udvalg af børnemøbler og interiør til dit barns værelse.

3. OvertøjRegnkläder.png

Funktionelt overtøj er en nødvendighed, når der skal leges udenfor i koldere vejr. Som vi allerede ved, er der ikke noget, der hedder 'dårligt vejr', men kun 'dårlig beklædning'. Efteråret har sing egen charme med alle de flotte farver, men med efteråret kommer også køligere vinde og mere regnfuldt vejr. Heldigvis har vi masser praktisk regntøj, flotte efterårsjakker samt robuste støvler og sneakers til både store og små.

4. Tegneredskaber og penalhus
Pennor och pennskrin.png

Penalhuset er en vigtig del på tjeklisten, da skolestart er lig med mange skrive- og tegneopgaver. Hvis du har en lille Frozen eller LEGO-fan derhjemme, så har vi de perfekte penalhuse med motiv af yndlingskaraktererne. Eller er dit barn en lille Picasso? Så er det måske bedre at satse på et stort og praktisk penalhus fra Beckmann for at få plads til alle farveblyanter og skrivetilbehør.

5. CykelCyklar.png

At cykle til og fra skole er ikke bare godt for kroppen, pungen og miljøet – det er også en mulighed for at få lidt kvalitetstid med den lille fra morgenstunden. Hos os finder du den perfekte cykel til dit barn – vi har et stort udvalg af modeller i forskellige farver og med mange funktioner. Vi har alt fra løbecykler og trehjulede cykler til de små til større cykler til mere erfarne cyklister. Men husk hjelmen!

Klik her for at se vores sortiment af cykler og tilbehør. Er du usikker på hvilken hjulstørrelse, dit barn skal have? Så brug vores størrelsesguide baseret på dit barns højde og alder.

6. Madkasse og drikkedunk

Matlådor och flaskor.png

En praktisk madkasse og vandflaske er uundværligt, når den står på skoleudflugt eller frikvarter. Vælg blandt vores stores udvalg af madkasser med søde og sjove motiver fra mange populære varemærker.  

Gem tjeklisten eller klik ind se hele vore ’Back to school’-sortiment her – så garanterer vi, at I bliver 100 % klar til skolestart i august.