Legemåtter fra Paw Patrol

Dæk det kolde gulv til med et blødt gulvtæppe, som har opfindsomme motiver som f.eks trafiktæpper, man også kan lege på. De fantasifulde legemåtter, specielt designet til børn og børneværelser, findes i alle variationer her i vores udvalg, og de fungerer desuden som isolerende gulvtæpper.

Paw Patrol er en animeret tv-serie skabt af Keith Chapman. I serien følger man hvalpene Rocky, Rubble, Skye, Chase, Marshall og Zuma på alle deres eventyr mens de redder byen fra forskellige farer og katastrofer. Paw Patrol er hurtigt blevet en favoritserie hos både børn og forældre, takket være det lærerige indhold og gode moral i handlingen. Her på Jollyroom finder man masser af sjove og seje produkter med de populære Paw Patrol hvalpe - Børnene kommer til at elske det!

Sjove legetæpper til glade babyer

Når dit barn er lille og ikke kan sidde selv, langt mindre stå og gå, så kan det være rigtigt fint med et legetæppe eller en legemåtte af skum på gulvet. Med et legetæppe sikrer du barnet mod at slå sig, når det vælter og ruller omkring, og med et af de sjove legegulve i skum, kan det kun blive sjovere at kaste sig rundt og afprøve både balance og kræfter. Med andre ord er et godt legegulv en skøn træningsplads for babyer, som skal udvikle sig, og så er det da om at få så farverig og fantasifuld en plads ud af det, uanset om det er et polstret legetæppe eller et skum legegulv, I skal have.

Legetæpper og babygulve i massevis hos Jollyroom

Var I på jagt efter et flot og blødt legetæppe til babyen i skum eller stof?! Jamen, så er Jollyroom stedet, hvor man kan vælge og vrage blandt et kæmpestort udvalg af både babytæpper, legegulve til baby, skumgulve og legetæpper. Her har vi samlet tæpper til baby i de fineste mønstre, lækreste materialer og flotteste farver. Dyk ned bland babytæpper og legetæpper fra Sebra, Done By Deer, BabyDan og mange flere gode varemærker lige her.

Find også både aktivitetstæpper, aktivitetslegetøj til baby og kravlegårde eller fine uroer blandt vores babyudstyr. Vi har det hele – og altid med prisgaranti, så du handler billigst online.