• Købsguide

 •  

  Der var engang, hvor en barnevogn bare var en barnevogn, men de tider er for længst ovre. Nu findes der et hav af varemærker med mange modeller i forskellige prisklasser, og derfor kan det nemt føles som en jungle, når man skal købe sin første barnevogn.

  Det første du bør gøre, når du skal købe en barnevogn, er at stille dig selv spørgsmålet: ”Hvordan skal jeg bruge barnevognen?” Skal du bare trille frem og tilbage mellem børnehaven og hjemmet, eller kommer I også til at gå tur i skoven? Eller måske løbe? Og hvad med at cykle, rejse og køre ture i bil?

  Heldigvis findes der vognmodeller, som passer til ethvert behov! Hvis du eksempelvis mest kommer til at bruge vognen på asfalt, så kan en let vogn med drejelige og punkterfrie hjul være det, du skal have. Er du derimod på jagt efter en robust og handy vogn med mange anvendelsesmuligheder, så bør du tage et kig på en duovogn med luft- eller skumhjul.

  Anvendelsestid er også en ting, man bør tænke på, når man køber barnevogn. Ønsker du en barnevogn, der kan bruges fra barnet er nyfødt og flere år frem, så er det måske en duovogn eller kombivogn, du skal på udkig efter. Her kan det være brugbart også at tage et kig på liggedelens mål, da det er disse, som afgør hvor længe barnet kan bruge liggedelen. Har du to små børn, ja så vil vi anbefale, at du overvejer en søskendevogn. Disse fås i mange modeller med forskellige kombinationsmuligheder af sæderne. Flere søskendevogne kan endda kombineres med både sidde- og liggedel, hvilket er en skøn funktion for dig med børn, som ikke er lige gamle.

  Til de sporty forældre findes der også masser af muligheder. Der er rigtigt gode løbevogne på markedet, og man må heller ikke glemme de praktiske cykelvogne, som er et populært valg hos mange danske forældre! De er nemlig superlette at spænde på cyklen, så børnene sidder varmt og tørt på vej til institutionen, og mange af dem har også smarte tilkøbspakker, der gør det muligt at bruge dem som løbevogn, almindelig barnevogn eller skivogn og kælk.

  De senere år har «Travel System» vundet mange forældres hjerter, da dette giver mulighed for, at man kan klikke sin autostol på en duovogn eller søskendevogn. Utroligt smart, når man vil undgå at vække den lille ved skift mellem vogn og autostol. Mange barnevognsmodeller har denne løsning, og en del har også indbyggede adaptere som standard, men vær opmærksom på, at barnevognsadaptere ofte kun er kompatible med udvalgte autostole. Barnevogne med «Travel System» er et godt valg for moderne forældre, da man slår flere fluer med ét smæk, og man får flere af familiens transportbehov dækket i én samlet løsning.

  I har med andre ord, gode forudsætninger for at finde en barnevogn eller klapvogn, som passer til lige akkurat jeres families behov, under de forskellige kategorier, der alle har et stort udvalg af modeller med mange forskellige funktioner, materialer, hjultyper, antal hjul og selvfølgelig designs. Mange af barnevognene på markedet er tilmed designet, så du kan kombinere dem med forskellige dele, tekstiler, farver og mønstre – så du får en vogn, der passer til både familien behov og dens personlighed! God fornøjelse!

  God fornøjelse!

   

  tillbaka.jpg