Gitre med Skruer

Her finder du sikkerhedsgitre, trappegitre og brændeovnsgitre med fastskruede beslag til afskærmning hjemmet farlige steder. Et børnegitter, der er skruet fast i dørkarmen, bliver siddende også selvom de små vil klatre på det.
20 resultater.

Børnesikring af hjemmet med sikkerhedsgitre og rumdelere.

I ethvert hjem er der mange farer for de små, men det findes der råd for her på Jollyroom. Man behøver ikke gemme alting væk, når barnet kommer ud af kravlegården og begynder at bevæge sig rundt i hjemmet. Det er så spændende for de små at opleve verden, enten i gåstolen eller på deres egne usikre ben, så en sikker og grænsefri verden er da lige det, der mangler. Alle disse farer kan let afværges ved brug af forskellige afskærmninger, et sikkerhedsgitter med eller uden skruer eller en rumdeler, som er dejligt lette at montere. Et børnegitter kan f.eks. fås med en praktisk låge, som kan sættes fast i en døråbning. Så er det let at holde barnet ude af særligt farlige rum. Brug den f.eks. i døren til køkkenet, hvor der jo både er varme komfurer og farlige redskaber. Et trappegitter er især praktisk så barnet ikke kan færdes alene og uden opsyn på trappen. Der findes desuden forskellige sikkerhedsskærme, som kan bruges rundt om brændeovnen, og som sørger for at barnet forbliver sikkert på den rigtige side af brændeovnsgitteret.

 

Gør hjemmet børnesikkert og trygt med Jollyroom.

Her på Jollyroom har vi et stort udvalg af sikkerhedsgitre, rumdelere og forlængere til hjem med babyer fra kendte producenter som Beemoo, BabyDan og Lascal. Få et trygt og ubekymret familieliv med de bedste sikkerhedsprodukter fra vores kvalitetsmærker, og find det helt rigtige gitter her hos os på Jollyroom.

Jollyroom har åbent alle årets 365 dage. Vores prisgaranti betyder at vi selvfølgelig matcher prisen, hvis du finder varen billigere et andet sted, og du finder alt, hvad du har brug for til børnefamilien, både barnevogne, pusleborde og babytøj.